071-91009294  | 021-88724227  |

مهاجرت به آلمان | راحت ترین راه های اخذ اقامت 2023

مهاجرت به آلمان

مشاوره فوری و کاملا رایگان با برترین و مجرب ترین مشاوران در ایران

مشاوره رایگان فوری

مشاوره رایگان تهران

مشاوره رایگان شیراز

فرم ارزیابی رایگان

قصد مهاجرت به آلمان را دارید؛ اما نمی‌دانید از طریق چه راه‌هایی می‌توان به آلمان مهاجرت و ویزای این کشور را دریافت کرد؟ کشور آلمان یکی از بهترین کشورهای حال حاضر در قاره اروپاست که سالانه افراد زیادی به این کشور مهاجرت می‌کنند. نرخ بیکاری پایین، درآمد بالا، سطح بالای رفاه زندگی و اخذ اقامت آسان آلمان از جمله مواردی است که این کشور را نسبت به سایر کشورها متمایز کرده است و سبب افزایش متقاضیان مهاجرت المان شده است. ما در این مقاله قصد داریم شما را با مهاجرت آلمان، راه های مهاجرت به آلمان، تابعیت کشور آلمان، مزایای مهاجرت به آلمان و دیگر مسائل پیرامون مهاجرت به این کشور بپردازیم.  

وکیل مهاجرت

مشاوره و وکیل مهاجرت به آلمان

تحصیل در آلمان

مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت تحصیلی به آلمان

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به آلمان

تحصیل پزشکی و دندان پزشکی در آلمان

هزینه های زندگی در آلمان

شهروندی و تابعیت آلمان

شرایط عمومی مهاجرت و اقامت کشور آلمان

شاید این سوال برای برخی پیش آید که ایا المان مهاجر ایرانی می پذیرد؟ و این که گرفتن اقامت المان چند سال طول میکشد؟ در پاسخ باید بگوییم بله؛ اما با داشتن شرایط خاص. مدت زمان اقامت هم بسته به روش مهاجرتی متفاوت است، اما عموما 4 تا 5 سال لازم است. در مورد شرایط اقامت در المان باید بگوییم که آلمان یکی از کشورهای حوزه شنگن است که از نظر اقتصادی و نرخ بیکاری جز بهترین کشورهای قاره سبز(اروپا) می‌باشد. بنابراین افراد زیادی در تلاشند که خود را به هر طریقی به این کشور برسانند و تابعیت آلمان را دریافت کنند. شرایط مهاجرت و قوانینی که آلمان برای مهاجران خارجی وضع کرده است بسیار پیچیده است به طوری که متقاضیان به تنهایی نمی‌توانند ویزای آلمان را دریافت کنند. قوانین کشورهای حوزه شنگن که همه کشورهای این حوزه باید از آن پیروی کنند، از جمله قوانین کشور آلمان است. راه های مهاجرت به آلمان زیاد است و متقاضیان از طریق یکی از این روش­ها می‌توانند به کشور آلمان مهاجرت کنند.

راه های مهاجرت به آلمان کدامند؟

کشور آلمان برای مهاجرت انتخابی عالی است و می توان گفت این کشور یکی از بهترین گزینه‌های مهاجرتی است که سالانه افراد زیادی به این کشور مهاجرت می‌کنند. راه هاي مهاجرت به المان متنوع و زیاد است؛ اما به دلیل تقاضای زیاد برای مهاجرت به این کشور، دولت آلمان سختگیری‌های زیادی در پذیرش مهاجران می‌کند و در کل شرایط مهاجرت کمی دشوار است. روش های مهاجرت به آلمان متعدد هستند و افراد بسته به شرایط خود می توانند آن ها را انتخاب کنند که به شرح زیر می باشند:

1.     مهاجرت تحصیلی به آلمان

2.     مهاجرت کاری به آلمان

3.     سرمایه گذاری در آلمان

4.     ثبت شرکت در آلمان

5.     مهاجرت از طریق آوسبیلدونگ آلمان

6.     مهاجرت از طریق تولد فرزند در آلمان

7.     مهاجرت از طریق ازدواج در آلمان

8.     مهاجرت از طریق پناهندگی در آلمان

مهاجرت آلمان از طریق تحصیل

یکی از روش های مهاجرت به آلمان مهاجرت از طریق تحصیل می باشد. آلمان یکی از بهترین کشورها برای تحصیل است؛ چرا که تحصیل در آلمان رایگان است و با کم‌ترین هزینه‌ متقاضیان می‌توانند مدرک دانشگاهیشان را دریافت کنند. از شرایط مهاجرت به المان برای تحصیل در دانشگاه‌های آلمان این است که دانشجو ملزم به گرفتن مدرک زبان آلمانی می باشد؛ چرا که بیشتر دوره‌های تحصیلی در این کشور به زبان آلمانی می‌باشند. پایین‌ترین سطح مدرک زبان آلمانی دانشجو باید B1 یا B2 باشد. امکان تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان وجود دارد؛ اما بیشتر دوره‌های تحصیلی به زبان انگلیسی رایگان نیستند و دانشجو باید شهریه پرداخت کند.

دانشگاه‌های آلمان مدارک آیلتس 6.5 به بالا و تافل را به عنوان مدارک زبان معتبر از دانشجو می‌پذیرند. بهترین رشته‌های تحصیلی برای تحصیل در آلمان پزشکی هستند؛ چرا که تحصیل به زبان آلمانی در رشته‌های علوم پزشکی تقریباً رایگان است. دانشگاه‌های آلمان از نظر کیفیت تحصیلی در رتبه‌های بالایی قرار دارند، به عنوان مثال دانشگاه مونیخ آلمان دارای رتبه 50 QS است. دانشجویان پس از تحصیل می‌توانند ویزای تحصیلیشان را به ویزای کار تبدیل کنند و پس از گذشت چند سال تابعیت آلمان را بدست آورند. تحصیلی یکی دیگر از راه های گرفتن اقامت دائم آلمان است که متقاضی به راحتی و با کم‌ترین هزینه ممکن می‌تواند آن را دریافت نماید.

ویزاهای اخذ شده

مهاجرت به کشور آلمان از طریق دوره های اوسبیلدونگ

دوره‌های تحصیلی اوسبیلدونگ یکی دیگر از راحت‌ترین راه‌های اخذ ویزای آلمان است که زیر شاخه مهاجرت تحصیلی به آلمان به شمار می‌آید. دولت آلمان از طریق این روش به کسانی که علاقه مند به تحصیل در آلمان هستند، ویزای این کشور را اعطا می‌کند. دوره‌های تحصیلی اوسبیلدونگ بیشتر به صورت کارآموزی است و دانشجو باید در کالج‌های کشور آلمان این دوره‌ها را بگذراند. هدف کشور آلمان از برگزاری چنین دوره‌هایی این است که توجه نیروی کار جوان را به سمت این کشور جذب کند. افراد با شرکت در این دوره‌های که به دو صورت تئوری و عملی برگزار می‌شود، می‌تواند به راحتی پس از اتمام تحصیلاتش در آلمان مشغول به کار شود.

اخذ ویزای آلمان از طریق شرکت در دوره های اوسبیلدونگ

مهاجرت به المان از طریق کار

از دیگر روش های اخذ اقامت آلمان، مهاجرت کاری به آلمان می باشد که یکی از بهترین گزینه‌ها برای متقاضیان کار در کشورهای خارجی است؛ چرا که این کشور دارای اقتصادی پویا و نرخ بیکاری پایینی است. برای این منظور افراد باید شرایط مهاجرت ب آلمان را داشته باشند. افراد به راحتی می‌توانند در آلمان با توجه به حرفه‌ای که در آن تخصص دارند، مشغول به کار شوند. متقاضیان کار در آلمان می‌توانند از طریق یکی از دو راه مهاجرتی بلو کارت یا ویزای جستجوی کار آلمان را دریافت نمایند. در ادامه شما را با این دو روش مهاجرتی بیشتر آشنا خواهیم کرد.

مهاجرت کاری به آلمان از طریق ویزای بلوکارت

 بلو کارت یا کارت آبی مختص افرادی است که خارج از اتحادیه اروپا زندگی می‌کنند و قصد کار در کشور آلمان را دارند. افرادی که دارای مدارک تحصیلی بالا(دانشگاهی یا ارشد) در حرفه کاریشان هستند، می‌توانند بلو کارت را دریافت نمایند. متقاضی می‌تواند در یکی از تخصص‌های مهندسی جوش، برق، ساختمان، کامپیوتر، فناوری فلزی و غیره به دنبال کار در آلمان بگردد. برای پیدا کردن کار باید رزومه خوبی را برای کارفرماهای کشور آلمان ارسال نمایید. حداقل حقوق سالیانه‌ای که متقاضی ویزای بلو کارت باید داشته باشد برابر است با 56.400 یورو که این رقم با توجه به تخصص، حرفه و تجربه شما متغیر خواهد بود.

مهاجرت کاری به آلمان از طریق جاب آفر

یکی از راهای مهاجرت به المان از طریق کار اخذ ویزای جاب آفر می باشد. شرکت‌ها و کارفرماهای آلمان برای جذب نیروی خارجی باید آگهی جذب نیروی کار را به مدت 6 ماه در این کشور توزیع کنند. اگهی استخدام نیروی کار را باید 3 ماه در آلمان و 3 ماه در اتحادیه اروپا آگهی شود؛ اگر در این مدت زمان شخصی پیدا نشد که توانایی انجام آن کار را داشته باشد، متقاضیان خارج از اتحادیه اروپا می‌توانند برای آن کار فرم درخواست اقامت آلمان را پر کنند. ویزایی که متقاضی از سفارت آلمان دریافت می‌کند، 4 ساله است که ممکن است با توجه به مدت زمان عقد قرارداد کاری زمان ویزای متقاضی نیز کمتر شود.

 ویزای کاری به متقاضی این قابلیت را می‌دهد تا اعضای خانواده‌اش نظیر همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را به آلمان ببرد. متقاضیانی که دارای ویزای کاری می‌باشند، می‌توانند پس از گذشت 33 ماه از زمان قرارداد کاریشان، درخواست اخذ اقامت دائم آلمان را ثبت کنند. مدت زمان اجازه درخواست اخذ اقامت دائم آلمان برای کسانی که دارای مدرک زبان سطح B1 هستند به 21 ماه کاهش می‌یابد. شرایط گرفتن ویزای کاری برای هر سال متفاوت است که توسط اداره مهاجرت آلمان اعلام می‌گردد. شما می‌توانید با استفاده از ویزای کاری که یکی از راه های گرفتن اقامت دائم آلمان است، به آلمان مهاجرت کنید و اقامت و پاسپورت آن را برای خود و اعضای خانواده‌تان دریافت نمایید.

مهاجرت کاری به آلمان از طریق جاب سیکر

جاب سیکر یا جستجو کننده کار به کسی گفته می‌شود که به دنبال شغلی با توجه به حرفه شخصی خودش در کشورهای خارجی است. این افراد بر اساس توانایی که در حرفه کاریشان دارند، می‌توانند در یکی از کشورهای خارجی نظیر آلمان مشغول به کار شوند. مهاجرت کاری به آلمان از طریق جاب سیکر با جاب آفر متفاوت است و شرایط و مراحل مختص به خودش دارد. متقاضی برای این که بتواند از این طریق به کشور آلمان سفر کند باید ویزای کشور آلمان را دریافت نماید. برای اخذ ویزای آلمان متقاضی باید مدارکی را ارائه دهد که این مدارک عبارت است از:

مدرک زبان آلمانی

ترجمه شناسنامه

سابقه کاری

تمکن مالی

مدرک تحصیلی

پاسپورت

 متقاضیان باید مدارک فوق را به اداره مهاجرت آلمان در روز تحویل مدارک و مصاحبه با آفیسر تحویل دهند. پس از مصاحبه و بررسی مدارکشان، نتیجه ویزا بعد از گذشت 1 الی 2 ماه به متاضی کار در آلمان اعلام می‌شود. متقاضی باید پس از دریافت ویزای آلمان به کشور المان مهاجرت کند و در آنجا به دنبال شغلی متناسب با حرفه کاری‌اش پیدا نماید و مشغول به کار شود. افرادی که ویزای کشور آلمان را دریافت می‌کنند از این ویژگی برخوردار هستند تا به همراه همسر و فرزندانشان به این کشور مهاجرت کنند. متقاضیان کار در آلمان، 6 ماه فرصت دارند تا در این کشور به کار مشغول شوند. پس از پیدا کردن شغل موردنظرشان اقامت در آلمان به آن‌ها تعلق می‌گیرد که اعتبار این ویزا 1 الی 2 ساله است. در صورتی که فرد نتواند در این کشور شغلی پیدا کند و مدت زمان اقامت 6 ماهه او به اتمام برسد، بایستی کشور آلمان را ترک نماید.

 

ویزای جاب سیکر المان

مهاجرت کاری به آلمان از طریق تخصص

متقاضیانی که در حرفه کاری خود تخصص بالایی دارند و یا دارای مدارک فنی در حوزه کاری خود می‌باشند، می‌توانند از طریق این روش به آلمان مهاجرت کنند. پارلمان آلمان در سال 2019 قانون جدیدی مبنی بر حمایت از نیروی کار خارجی متخصص تصویب کرد که طی این قانون مهاجران ماهری که خارج از اتحادیه اروپا زندگی می‌کنند، بتوانند به راحتی از طریق تخصص و حرفه‌شان ویزای کشور آلمان را دریافت نمایند. سرانجام این قانون در سال 2020 اجرا شد و کسانی که در حوزه کاریشان مدرک دانشگاهی دارند، می‌توانند برای اخذ ویزای آلمان اقدام کنند. در واقغ موارد گفته شده شرایط مهاجرت به آلمان می باشند.

مهاجرت آلمان از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری یکی دیگر از راه های گرفتن اقامت دائم آلمان است که متقاضیان خارجی با وارد کردن سرمایه خود به این کشور می‌توانند ویزای آلمان را دریافت کنند. متقاضیان می‌توانند کسب و کارهایشان را در کشور آلمان برپا کنند و ویزای 3 ساله این کشور را دریافت نمایند. سرمایه گذاری در آلمان به این صورت است که متقاضی یا باید سرمایه هنگفتی را وارد آلمان کند یا شرکتی در این کشور تاسیس نماید. پروسه دریافت ویزای آلمان از طریق سرمایه گذاری معمولآً یک ماهه است؛ اما در برخی موارد ممکن است زمان صدور ویزا بیشتر شود.

مهاجرت به کشور آلمان از طریق ثبت شرکت

ثبت شرکت یکی دیگر از راههای مهاجرت به کشور آلمان است که متقاضیان از طریق آن می‌‎توانند ویزا و تابعیت آلمان را دریافت کنند. بر اساس قوانین مطرح شده توسط کشور آلمان، مهاجران برای ثبت شرکت در این کشور باید دارای یک طرح اقتصادی یا همان بیزینس پلن(Business Plan) باشند. طرح و ایده متقاضی باید نوین و جدید باشد، همچنین باید قابلیت پیاده سازی آن در کشور آلمان وجود داشته باشد. متقاضی پیش از ثبت شرکت باید نحوه جریان درآمدی، تعداد کارمندانی که نیاز دارد را مطرح کند. شرکت متقاضی باید در جهت سودآوری، کاهش نرخ بیکاری و بهبود اقتصاد آلمان نقش خوبی را ایفا کند. متقاضی باید از تجربه کافی در زمینه و چارچوب ایده‌اش برخوردار باشد.

مهاجرت از طریق خرید ملک در آلمان 

خرید ملک در آلمان یکی از زیر شاخه‌های سرمایه گذاری در کشور آلمان و یک راه مهاجرت به المان است که به نسبت سایر روش‌ها ریسک کمتری دارد. از جمله دلایلی که افراد را مجاب به خرید ملک در آلمان می‌کند؛ نبود قوانین سخت و محدود کننده، هزینه‌های پایین، رفاه اجتماعی بالا می‌باشد. لازم به ذکر است که اخذ اقامت و تابیعت آلمان از طریق خرید ملک وجود ندارد. افرادی که قصد و شرایط اقامت در المان از طریق خرید ملک را دارند باید درخواست خرید خانه را به عنوان یک طرح تجاری اعلام کنند. در صورتی که درخواستشان مورد قبول دولت آلمان قرار گرفت به عنوان شهروند درجه 2 شناخته می‌شود. این افراد اجازه شرکت در تصمیم گیری‌های کشور آلمان نظیر انتخابات را ندارند. متقاضیان بهتر است که ابتدا اقامت کشور آلمان را از طریق یکی از راه‌های سرمایه گذاری یا کار در آلمان دریافت کنند و سپس ملک مورد نظرشان را خریداری کنند. از این رو تا زمانی که ملک خریداری شده به طور کامل به نام شخص متقاضی باشد، می‌تواند در کشور آلمان بماند و ویزای بلند مدت این کشور را دریافت کند.

 

خرید ملک در آلمان

مهاجرت آلمان و اخذ تابعیت آلمان از طریق تولد فرزند

به دنیا آوردن فرزند در کشورهای خارج، یکی دیگر از راه‌های دریافت ویزا و اقامت است. آلمان کشوری است که از قانون خون تبعیت می‌کند؛ درنتیجه به واسطه متولد شدن کودک شما در خاک آلمان، مدارک هویتی آلمان(پاسپورت و کارت اقامت) به او داده نمی‌شود. برای دریافت تابعیت آلمان از طریق تولد فرزند، نیازمند است که یکی از والدین کودک تابعیت کشور آلمان را داشته باشند. در صورتی که مادر یا پدر کودک مدارک هویتی آلمان را دارا باشند، والدین فرزند می‌توانند از طریق تولد کودکشان درخواست تابعیت بدهند.

لازم به ذکر است که اگر کودک خارج از خاک آلمان به دنیا بیاید، در صورتی که یکی از والدین تابعیت آلمان را داشته باشند، کودک نیز تابعیت این کشور را دریافت خواهد کرد. در صورتی که فرزند به دنیا آمده در کشور آلمان هیچگونه تابعیتی نداشته باشد و یا به عبارتی یتیم باشد، طبق این شرایط دولت آلمان به کودک به دنیا آمده تابعیت این کشور را اعطا می‌نماید.

مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

ازدواج با یک تبعه آلمانی سبب گرفتن تابعیت کشور آلمان می‌شود که تقریباً یکی از راه‌ها آسان اخذ تابعیت آلمان نیز به شمار می‌آید. ازدواج در آلمان پیچیده و مشکل نیست؛ چرا که تنها از طریق یک ثبت کننده رسمی می‌توان ازدواج خود را در این کشور رسمی کرد. البته پس از بررسی های لازم توسط دولت آلمان، در صورت صوری نبودن ازدواج، به متقاضی اقامت موقت و پس از چند سال زندگی، اقامت دائم و در انتها تابعیت آلمان داده می­شود.

مهاجرت به المان از طریق پناهندگی

شرایط مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی کمی دشوار است. افرادی که به هر دلیلی قادر نیستند که از پس هزینه‌ها یا شرایط روش‌های دیگر مهاجرتبه المان بر بیایند، مهاجرت از طریق پناهندگی را انتخاب می‌کنند. هزینه مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی نیز کم نیست و این خطرات بیشتر جانی هستند. این روش خطرات جبران ناپذیری را برای مهاجر به همراه دارد؛ چرا که ممکن است در طول مسیر پناهنده جان خود را از دست دهد. معمولاً افرادی که دست به چنین کاری می‌زنند باید پس از ورود به کشور آلمان به گونه‌ای اثبات کنند که جان و زندگی آن‌ها در سرزمین خودشان در خطر است. این افراد با مراجعه به مراکز پلیس، پر کردن فرم درخواست مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی و معرفی کردن خودشان به عنوان پناهجو می‌توانند درخواست پناهندگی بدهند. پروسه و روند بررسی درخواست پناهندگی متقاضی بین 3 تا 6 ماه بر اساس سن و وضعیت تاهل او به طول می‌انجامد.

 پس از قبولی درخواست متقاضی ویزای 3 ساله آلمان برای او صادر می‌گردد؛ این ویزا در صورتی که وضعیت فرد در کشورش بهتر نشود، مجددا برای 3 سال دیگر نیز تمدید می‌شود. مهاجرت به المان از طریق پناهندگی به هیچ عنوان توسط موسسه ما به شما عزیزان پیشنهاد نمی‌شود و هیچ گونه خدماتی در خصوص مهاجرت از طریق این روش نداریم. پیشنهاد می‌کنیم اگر قصد مهاجرت المان را دارید از طریق یکی از روش‌های فوق به این کشور مهاجرت کنید.

مهاجرت به آلمان همراه با خانواده

مهاجرت امری است که سبب جدایی فرد از خانواده‌اش می‌شود و معمولاً بیشتر افراد با این قضیه مشکل دارند و نمی‌توانند از خانواده‌شان فاصله بگیرند. دولت آلمان در این خصوص شرایطی قرار داده است که از طریق آن‌ها، متقاضی می‌تواند به همراه خانواده‌اش به این کشور مهاجرت کند. متقاضیان می‌توانند برای همسر و فرزندان زیر 16 سال خود ویزای کشور آلمان را دریافت نمایند.

 مهاجرت به آلمان به همراه خانواده

 شما برای گرفتن ویزا برای شرایط مهاجرت به آلمان را داشته باشبد. سایر اعضای خانواده‌تان باید اثبات کنید که تمکن مالی خوبی دارید و همچنین متأهل هستید. در صورتی که دارای فرزند هستید باید گواهی تولد هر کدام از کودکانتان را داشته باشید. برای فرزندان زیر 16 سال نیازی به ارائه مدرک زبان نیست؛ اما اگر فرزندان شما سنی بیش از 16 سالدارند، باید مدرک زبان آلمانی را به اداره مهاجرت آلمان ارائه دهید.

حداقل مدرک زبان برای همسر شما A1 در نظر گرفته شده است که پایین‌ترین سطح مدرک زبان آلمانی است. اگر شما در کشور آلمان مشغول به کار باشید، هیچگونه ممانعتی در رابطه با کار کردن همسرتان در این کشور وجود ندارد.

مدرک و سطح زبان مورد نیاز برای مهاجرت به آلمان چیست؟

یکی از شرایط رفتن به آلمان داشتن مدرک زبان است که متقاضی باید این مدرک را داشته باشد. تحصیل در آلمان به زبان این کشور کاملاً رایگان است؛ بنابراین برای برخورداری از این ویژگی تحصیلی، بایستی مدرک زبان آلمانی تهیه کنید. زبان آلمانی A1 پایین‌ترین سطح مدرک زبان آلمانی است که برخی از راه‌های مهاجرتی این سطح زبان را به عنوان شرط گرفتن ویزا قرار داده‌اند. برای تحصیل و ورود به دانشگاه‌های آلمان، متقاضی باید در یکی از دو آزمون DSH یا TestDaf شرکت کرده باشد و نمره قبولی آن را دریافت کند. امکان شرکت در آزمون Test-Daf در موسسات زیر نظر سفارت آلمان در ایران وجود دارد.

به طور کلی سطح‌های زبان آلمانی در 3 دسته قرار می‌گیرند این دسته‌ها عبارت است از:

·       دوره مقدماتی: سطح A1 و A2

·       دوره متوسطه: سطح B1 و B2

·       دوره پیشرفته و اکادمیک: سطح C1 و C2

برای تحصیل در رشته‌های پزشکی و سایر رشته‌های دانشگاهی (تحصیل پزشکی در آلمان)، دانشجو ملزم به گرفتن مدرک زبان سطح B به بالا است.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای آلمان چیست؟

پذیرش المان برای مهاجران به این صورت است که افراد باید مدارک لازم برای ویزا را آماده کنند. متقاضیان برای گرفتن ویزای آلمان بایستی یکسری مدارک را به سفارت این کشور در ایران ارائه دهند. پیش از ارائه مدارک، متقاضی باید به صورت آنلاین وقت سفارت تهیه کند و تا پیش از رسیدن موعد مقرر مدارک خود را آماده نماید. مدارک را بایستی به صورت حضوری به سفارت آلمان تحویل دهید. برای اخذ اقامت آلمان چه مدارکی لازم است؟ در ادامه به این مدارک اشاره کرده ایم:

مدارک لازم جهت دریافت ویزای آلمان

شرح مدارک

تکمیل فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به آلمان

 این فرم باید مطابق با اطلاعات شما به طور کامل و دقیق پر شود

پاسپورت معتبر و اصل شناسنامه

پاسپورت متقاضی باید بیش از 6 ماه اعتبار داشته باشد

ارسال مدارک مهاجرتی

بنابر نوع و راه مهاجرتی متقاضی این بخش برای هر شخص متفاوت است

ارائه گواهی بیمه درمانی آلمانی

آلمان بیمه درمانی خارجی را قبول ندارد و متقاضی بایستی بیمه درمانی این کشور را تهیه کند

داشتن تمکن مالی

بنابر روش مهاجرتی هر متقاضی مقدار تمکن مالی برای هر فرد نیز متفاوت است

نداشتن سابقه کیفری

گواهی مبنی بر اینکه هیچگونه سوء پیشینه‌ای ندارید را باید به سفارت آلمان ارائه دهید.

 

متقاضیان مهاجرت آلمان می‌توانند با فراهم کردن مدارک زیر به آلمان مهاجرت کنند:

·       تمکن مالی

·       بیمه درمانی

·       مدرک زبان آلمانی

اثبات تمکن مالی

متقاضی برای مهاجرت به المان باید دارای پشتوانه مالی خوبی باشد تا بتواند ویزای این کشور را دریافت نماید. همچنین با توجه به روش مهاجرتی، مقدار تمکن مالی برای مهاجرت آلمان متفاوت است.

بیمه درمانی

یکی دیگر از شرایط دریافت ویزای آلمان داشتن بیمه درمانی است که متقاضیان باید پیش از اقدام به گرفتن ویزا، تحت پوشش بیمه درمانی آلمان قرار بگیرند؛ چرا که مشخص نیست، آلمان بیمه درمانی خارجی را بپذیرد.

مدرک زبان آلمانی

مدرک زبان آلمانی از مهم‌ترین مدارک لازم برای کسانی است که قصد مهاجرت آلمان را دارند. زبان‌هایی که در اروپا رایج هستند در 3 سطح A، B و C دسته بندی می‌شوند که بالاترین سطح C و پایین‌ترین سطح A است. مهارت ابتدایی در زبان آلمانی در دو سطح A1 و A2، مهارت متوسط و قابل قبول بیشتر مراکز آموزشی آلمان در دو سطح B1 و B2 و مهارت بالا در زبان آلمانی در دو سطح C1 و C2 قرار دارد.

سریع‌ترین راه مهاجرت به آلمان کدام است؟

اگر به دنبال یافتن سریع‌ترین راه برای مهاجرت به کشورآلمان می‌گردید شاید بتوان گفت مهاجرت تحصیلی بهترین راه برای مهاجرت به این کشور است.

رسیدگی به پرونده و دریافت ویزا در روش مهاجرت تحصیلی نسبت به سایر روش‌ها سریع‌تر است. اما اگر شرایط مهاجرت تحصیلی را ندارید و قصد دارید در مورد سایر روش‌ها مطلع شوید بهترین راه کمک‌گرفتن از مشاوران متبحر مؤسسه میرداماد است که باتوجه‌به شرایط شما بهترین و سریع‌ترین راه مهاجرت به آلمان را پیشنهاد می‌دهند.

هزینه مهاجرت به آلمان چقدر است؟

هزینه اقامت آلمان بر اساس راه مهاجرتی متقاضی متفاوت است؛ بنابراین نمی‌توان یک هزینه کلی برای مهاجرت به این کشور در نظر گرفت.

سرمایه مورد نیاز برای مهاجرت به آلمان

هزینه مهاجرت قانونی به آلمان از طریق هر روش عبارت است از:

هزینه زندگی در آلمان

آلمان یکی از کشورهای اروپایی است که تقریباً هزینه زندگی در آن بالاست؛ چرا که برای داشتن یک زندگی معمولی در آلمان باید ماهیانه چیزی بین 800 تا 1000 یورو هزینه کنید. به طور کلی طبق آمار و نتایج اعلام شده هزینه زندگی در آلمان 1.4 گران‌تر از میانگین هزینه‌های زندگی در سایر کشورها است. با این وجود یکی از بهترین کشورها برای زندگی است، چرا که درآمدزایی در این کشور خیلی آسان‌تر از سایر کشورها است و داشتن درآمدی بالای 1000 یورو در ماه آنچنان دور از انتظار نیست. میانگین حقوق مردم آلمان بین 2 تا 2 هزار پانصد یورو در ماه است که برای تامین مخارج زندگی هر فرد به مدت 2 ماه کافی است. تقریباً چیزی نزدیک به 40 درصد از حقوق هر فرد در ماه خرج مصارف زندگی می‌شود که باقیمانده آن را می‌توان به راحتی سرمایه گذاری یا پس انداز کرد. هزینه‌های زندگی در شهرهای مختلف آلمان نیز متغیر است، به عنوان مثال مونیخ، فرانکفورت و کلن 3 شهر گران قیمت آلمان به شمار می‌آیند.

 بر اساس جداول زیر می‌توانید هزینه‌های زندگی در کشور آلمان را مطالعه کنید.

عنوان

هزینه زندگی به طور کلی

هزینه زندگی به طور کلی برای هر فرد(بدون اجاره مسکن)

1400 دلار در ماه

هزینه زندگی برای 1 خانواده 4 نفره(بدون اجاره مسکن)

3500 دلار در ماه

اجاره و شارژ آپارتمان(برای 1 نفر)

750 دلار در ماه

اجاره و شارژ آپارتمان(برای یک خانواده 4 نفره)

1400 دلار در ماه

خورد و خوراک

400 دلار در ماه

حمل و نقل برای 1 نفر

124 دلار در ماه

حمل و نقل برای 4 نفر

330 دلار در ماه

هزینه خورد و خوارک

عنوان

هزینه

نهار در رستوران عادی

12 دلار

شام در رستوران عادی

52 دلار

فست فود

9.33 دلار

نوشیدنی

4.16 دلار

قهوه

3.37 دلار

هزینه حمل و نقل

عنوان

هزینه حمل و نقل

بلیط وسایل نقلیه عمومی

3.26 دلار

بلیط وسایل نقلیه عمومی(ماهیانه)

80.1 دلار

تاکسی

23 دلار

بنزین(لیتری)

1.66 دلار

هزینه اجاره و خرید مسکن

عنوان

هزینه

اجاره آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر

700 دلار

اجاره آپارتمان 3 خوابه در مرکز شهر

1400 دلار

خرید آپارتمان

5429 دلار

کالاهای نسبتاً ضروری

عنوان

هزینه

شیر(1 لیتر)

1.03 دلار

نان(500 گرم)

1.55 دلار

برنج(1 کیلوگرم)

2.07 دلار

تخم مرغ(1 شانه 12 تایی)

2.83 دلار

پنیر(1 کیلوگرم)

11 دلار

 

فرهنگ مردم کشور آلمان چگونه است؟

آلمان مهد فیلسوفان و شاعران مشهور جهان اخیراً به‌خاطر اقتصاد باثبات و قدرتمندش بیشتر مطرح شده است. آلمان به لحاظ فرهنگ‌ها و سنت‌هایش شبیه اتریش و سوئیس است و البته این موضوع به‌خاطر همسایگی و هم‌زبانی این کشورها با هم است. آلمانی‌ها معمولاً به قانونمند و منطقی‌بودن شناخته شده‌اند. به‌طورکلی آلمان‌ها انتظار دارند مهاجرین به نظم و ساختار جامعه پایبند باشند. این پایبندی به قوانین و نظم شامل حضور به‌موقع در رویدادهای اجتماعی و محل کار است و البته احترام به قوانینی که منافع اجتماعی را تأمین می‌کنند.

شاید برای بسیار جای تعجب