071-91009294  | 021-88724227  |

ایجاد استارت آپ در آلمان چگونه است؟

ایجاد استارت آپ در آلمان چگونه است؟

مشاوره فوری و کاملا رایگان با برترین و مجرب ترین مشاوران در ایران

مشاوره رایگان فوری

مشاوره رایگان تهران

مشاوره رایگان شیراز

فرم ارزیابی رایگان

کشور آلمان در میان دیگر کشورهای اروپایی برای دومین سال پیاپی عنوان بهترین کشور برای ایجاد کارهای استارت آپی را از آن خود کرده است. سرمایه گذاری 19.7 میلیارد یورویی برای ایجاد کسب و کارهای جدید و راه اندازی استارت آپ در این کشور فرصت های کاری فوق العاده ای را برای متقاضیان بین المللی و از جمله متقاضیان ایرانی فراهم کرده است.

موسسه تحقیقاتی Nimble fins با استفاده از داده ها و اطلاعات سازمان های جهانی مانند یونسکو و بانک جهانی و مجمع جهانی اقتصاد کشورهای اروپایی را بر اساس شاخص های ویژه ای رتبه بندی می کند. کشور آلمان بر اساس این تحقیقات و با دارا بودن شاخص های ویژه در رتبه برتر قرار گرفت. شاخص های مورد مطالعه و تحقیق از طرف این موسسه شامل سلامت اقتصادی، هزینه های ایجاد استارت آپ، وجود فضای کسب و کار و استارت آپ و در آخر کیفیت نیروی کاری می باشد.

بر این اساس در این مقاله به پرسش ایجاد استارت آپ در آلمان چگونه است؟ پاسخ داده می شود و اطلاعات لازم در مورد ویزای استارت آپ کشور آلمان و نحوه استارت آپ آلمان ارائه می شود. اگر قصد اخذ ویزای استارتاپ المان را دارید و از چگونگی اخذ آن اطلاع ندارید، مطالعه این مقاله برای شما بسیار سودمند است. با ما همراه باشید.

 

چرا آلمان بهترین کشور اروپایی برای ایجاد استارت آپ است؟

کشور آلمان به دلیل دارا بودن شاخص ها و معیارهای مهم جایگاه بهترین کشور اروپایی برای ایجاد استارت آپ را کسب کرده است. بسیاری از افراد مهاجرت به آلمان را انتخاب می کنند تا در این کشور استارتاپ راه اندازی کنند. در پاسخ به پرسش اینکه چرا کشور آلمان بهترین کشور اروپایی برای ایجاد استارت آپ است، دلایل زیر را با توجه به مطالعات موسسه تحقیقاتی Nimble fins و داده های مستند می توان ارائه کرد:

آلمان دارای رتبه سوم در اقتصاد سالم است

کشور آلمان نه تنها چهارمین اقتصاد بزرگ جهان است بلکه دارای رتبه برتر در تولید ناخالص ملی و پایین بودن نرخ بیکاری و ایجاد فرصت های کاری مختلف است. اقتصاد کشور آلمان از پیشرفته ترین اقتصادهای کشورهای اروپایی است، به گونه ای که بسیاری از شرکت های ابرقدرت جهانی در این کشور پایه گذاری کرده اند و در حال تولید محصولات خود می باشند. حمایت های اقتصادی از طرح های استارتاپ المان و تسهیل در جهت اخذ ویزای استارت آپ کشور آلمان و همچنین کمک های نقدی برای راه اندازی این طرح ها موجب شده است تا سالانه در حدود 2.000.000 کسب و کار جدید در حوزه استارت آپ در این کشور راه اندازی شود.

آلمان دارای فضای مناسب برای راه اندازی استارت آپ است

راه اندازی استارتاپ یکی از روش های مهاجرت کاری به آلمان می باشد. کشور آلمان علاوه بر دارا بودن اقتصاد سالم دارای فضای مناسب برای ایجاد استارت آپ است. آلمان پس از سوئیس در رتبه دوم بهترین فضای تجاری برای راه اندازی کسب و کارهای جدید قرار دارد. فضای مناسب ایجاد کسب و کار، چارچوب های قانونی به همراه تسهیل روند اخذ ویزای استارت آپ آلمان به متقاضیان کمک می کند تا با کمترین موانع در مسیر راه اندازی کسب و کار جدید مواجه شوند.

آلمان نیاز به هزینه های هنگفت برای ایجاد استارت آپ ندارد

ایجاد و راه اندازی استارت آپ در آلمان با صرف هزینه های کمتری در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی همراه است. در واقع کشور آلمان با اعطای کمک های مالی به متقاضیان و حمایت های مختلف روند اخذ ویزای استارت آپ آلمان را تسهیل می کند. کاهش نرخ مالیات برای شرکت های استارتاپ و دسترسی به اتاق بازرگانی و ارائه منابع برای کارآفرین ها از دیگر تسهیلات لازم برای راه اندازی کسب و کار در آلمان است.

آلمان دارای نیروی کار ماهر است

کشور آلمان از بهترین کشورهای جهان از لحاظ دارا بودن نیروی کاری ماهر، دقیق، با تجربه و تحصیل کرده است. نیروی کاری دارای مهارت های حرفه ای و دارای مدرک تحصیلی از جمله معیارهای راه اندازی و ایجاد استارت آپ موفق است. آلمان از نظر عملکرد نیروی کاری در روند ایجاد استارت آپ در جایگاه 7 جهان قرار دارد.

 

حمایت های اقتصادی  و تسهیل در جهت اخذ ویزای استارت آپ کشور آلمان و همچنین کمک های نقدی موجب شده است تا سالانه در حدود 2.000.000 طرح استارت آپ در این کشور راه اندازی شود.

شرایط ایجاد استارت آپ در آلمان

متقاضیان برای راه اندازی کسب و کار جدید یا همان اجرای طرح تجاری استارت آپ آلمان باید دارای شرایط لازم باشند و علاوه بر این مدارک لازم را نیز ارائه دهند. از جمله شرایط لازم ایجاد استارت آپ در آلمان در عنوان شرایط ایجاد استارت آپ در آلمان چگونه است، موارد زیر را می توان نام برد:

  • دارا بودن نقطه تماس محلی point of Single Contact یا  Einheitlicher Ansprechpartner – EA . از سال 2009 هر استان فدرال آلمان دارای یک EA برای کمک به کارآفرین ها و ایجاد استارت آپ ها و کسب و کارهای جدید می باشد.
  • دارا بودن مجوز اقامت موقت یا دائم آلمان که از مهم ترین شرایط ایجاد استارت آپ در آلمان است.
  • دارا بودن طرح و ایده تجاری Business Plan که قابلیت اجرا و سوددهی عالی در آۀمان را داشته باشد.
  • دارا بودن سرمایه لازم برای راه اندازی طرح و ایده تجاری از دیگر شرایط مهم برای ایجاد استارت آپ در آلمان است.

 

روش های اخذ ویزای استارت آپ در آلمان

متقاضیان به منظور اخذ ویزای استارت آپ آلمان و اخذ اقامت از طریق استارت آپ باید دارای همه شرایط راه اندازی کسب و کار جدید و اجرای طرح تجاری از روش های اخذ ویزا در آلمان باشد. متقاضیان برای اخذ ویزای استارتاپ المان می توانند یا از طریق سرمایه گذاری در طرح های تجاری اقدام کنند و یا از روش برنامه کارآفرینی و خود-اشتغالی این ویزا را دریافت کنند. در ادامه مقاله ایجاد استارت آپ در آلمان چگونه است، به بررسی دو روش اخذ ویزای استارت آپ کشور آلمان می پردازیم.

 

اخذ ویزای استارت آپ کشور آلمان از طریق سرمایه گذاری

متقاضیان برای اخذ ویزای استارت آپ در آلمان از طریق سرمایه گذاری باید در وهله اول دارای سرمایه لازم باشند. دارا بودن طرح و ایده تجاری سودآور نیز از الزامات مهم راه اندازی کسب و کار استارتاپی در آلمان از طریق سرمایه گذاری است. بر طبق بند 21 قانون مهاجرت و اتباع بیگانه آلمان اگر متقاضیان از کشورهای غیر-اتحادیه اروپا دارای طرح و ایده تجاری Business Plan مناسب و سودآور باشند، می توانند ویزای استارت آپ آلمان را دریافت کنند. از ویژگی های طرح و ایده تجاری مناسب می توان به سودآور بودن طرح تجاری برای اقتصاد آلمان و گردش مالی مطلوب پس از راه اندازی اشاره کرد. مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری می تواند روش خوبی برای مهاجرت باشد. 

 

اخذ ویزای استارت آپ کشور آلمان از طریق خود-اشتغالی

متقاضیان برای اخذ ویزای استارتاپ المان از طریق خود-اشتغالی باید دارای شرایط لازم باشند. جدا از سرمایه لازم برای راه اندازی طرح خود-اشتغالی متقاضی باید وجود تقاضا برای کالاها و محصولات و یا خدمات تولید شده بر اساس خود-اشتغالی را در آلمان اثبات کند. برای اجرای استارت آپ از طریق طرح و ایده خود-اشتغالی متقاضی باید دارای طرح تجاری قوی با قابلیت اجرا و راه اندازی در آلمان باشد.

 

مزایای ایجاد استارت آپ در آلمان چگونه است؟

متقاضی با اخذ ویزای استارت آپ آلمان می تواند در همان ابتدا مجوز اقامت یک ساله آلمان را دریافت کند و از مزایای فراوان دیگری نیز برخوردار شود. از مهم ترین مزایای ایجاد استارت آپ در آلمان موارد زیر را می توان نام برد:

  • امکان اخذ مجوز یک ساله اقامت آلمان پس از اجرای اولیه طرح تجاری استارت آپ
  • امکان تمدید اعتبار مجوز یک ساله اقامت آلمان و اقدام برای اخذ مجوز اقامت دائم آلمان
  • امکان اخذ تابعیت و شهروندی آلمان پس از 8 سال
  • امکان اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان متقاضی
  • امکان تحصیل رایگان فرزندان متقاضی در مدارس دولتی آلمان
  • امکان کار و اشتغال همسر متقاضی در آلمان
  • امکان راه اندازی کسب و کار استارتاپی با معافیت های مالیاتی
  • امکان اخذ وام های کم بهره برای اجرای طرح تجاری استارت آپ
  • امکان تجارت در بازارهای مشترک اتحادیه اروپا

 

مهم ترین مزیت ایجاد استارت آپ در آلمان امکان اخذ اقامت دائم و تابعیت آلمان است.

چه فاکتورهایی در ایجاد استارت آپ در آلمان موثرند؟

ایجاد استارت آپ در کشور آلمان و یا هر کشور دیگری نیازمند صرف وقت و هزینه و انرژی فراوانی است تا طرح تجاری به مرحله اجرا برسد. به طور کلی عوامل و فاکتورهای فراوانی در ایجاد موفقیت آمیز یک طرح تجاری و ایده استارت آپی دخالت دارند. گاهی اوقات با وجود همه اقدامات و استفاده از بهترین منابع مالی و اجرایی به دلیل غیرقابل پیش بینی بودن بازارهای هدف متقاضیان در روند اجرای طرح استارت آپ با مشکل مواجه می شوند.

اما برای موفق بودن اجرا و راه اندازی یک طرح استارت آپ در آلمان فاکتورهای زیر بسیار موثرند:

  • دارا بودن طرح و ایده تجاری Business Plan مناسب تا حدود 50%
  • دارا بودن یک طرح و ایده تجاری خوب برای راه اندازی استارت آپ در واقع نصف موفقیت استارت آپ را می تواند تضمین کند.
  • توجه به بازار هدف و پیش بینی های مناسب اقتصادی تا حدود 25%
  • اگر متقاضی پیش بینی های خیلی خوشبینانه در مورد بازار هدف برای تامین کالاها و خدمات تولید شده از طرح استارت آپ داشته باشد و از مکانیسم های ورود به بازار آگاه نباشد، تا حدود 25% می تواند از اجرای موفق طرح استارت آپ فاصله بگیرد.
  • مدیریت استارت آپ توسط چند مدیر و موسس تا 12.5%
  • بر اساس آمارها شرکت های تجاری موفق استارتاپ المان دارای چند مدیر و موسس می باشند و در حدود 60% استارت آپ های موفق حداقل دارای دو شریک یا مدیر هستند.
  • وجود نیروی کاری حرفه ای و قوی تا 6%
  • وجود یک گروه کاری قوی و کاردان و حرفه ای موجب می شود تا گروه کاری استارت آپ با تمرکز بیشتر روند اجرای طرح استارت آپ را انجام دهند و با موفقیت به هدف خود نائل شوند.
  • وجود سرمایه گذاران فعال تا 3%
  • وجود سرمایه گذاران فعال و توانمند می تواند تاثیر مهمی بر روند اجرای طرح استارت آپ و راه اندازی ایده های جدید داشته باشد.

 

شرایط اخذ ویزای استارت آپ کشور آلمان

متقاضیان برای دریافت ویزای استارتاپ المان نیازمند دارا بودن شرایط لازم می باشند. از جمله شرایط لازم برای دریافت ویزای استارتاپ المان در مقاله ایجاد استارت آپ در آلمان چگونه است، موارد زیر را می توان نام برد:

  • متقاضی باید دارای مدرک تحصیلی مرتبط با فعالیت استارتاپی باشد.
  • متقاضی باید دارای سن مناسب زیر 45 سال باشد.
  • متقاضی باید دارای مجوز اقامت موقت و دائم آلمان باشد.
  • متقاضی باید در صورت داشتن سن بالاتر از 45 سال دارای شرایط مناسب برای بازنشستگی و تمکن مالی کافی باشد.
  • متقاضی باید دارای طرح و ایده تجاری با سود دهی مطلوب در آلمان باشد.
  • متقاضی برای حداقل 5 شهروند آلمانی فرصت کاری ایجاد کند و آن ها را در شرکت تجاری استارتاپی استخدام کند.
  • میانگین درآمد سالانه از اجرای طرح تجاری از حداقل سرمایه لازم برای راه اندازی شرکت تجاری کمتر نباشد.

 

مدارک اخذ ویزای استارت آپ کشور آلمان

متقاضیان بر اساس نوع کار استارت آپی و شرایط کار نیاز به مدارک مختلف برای اخذ ویزای استارت آپ  آلمان دارند. اما به طور کلی مهم ترین مدارک لازم به منظور اخذ ویزای استارت آپ آلمان و اجرای این طرح و ایده جدید عبارت است از:

  • فرم تکمیل شده درخواست اخذ ویزای استارت آپ آلمان
  • گواهی سابقه کاری و مدارک کار حرفه ای متقاضی
  • طرح و ایده تجاری Business Plan جدید
  • گواهی بیمه سلامت و عدم سوء پیشینه متقاضی
  • مدرک تحصیلی و سوابق علمی تحصیلی متقاضی
  • قرارداد کاری معتبر برای راه اندازی طرح استارتاپ
  • گواهی اثبات تمکن مالی کافی برای بازنشستگی متقاضیان با سن بالاتر از 45 سال

 

مهم ترین مدرک لازم برای اخذ ویزای استارت آپ آلمان ارائه طرح تجاری جدید و گواهی تمکن مالی کافی است.

برای ایجاد استارت آپ در آلمان چقدر سرمایه نیاز داریم؟

متقاضیان برای ایجاد استارت آپ در آلمان باید دارای سرمایه لازم برای راه اندازی کسب و کار جدید و ایجاد طرح تجاری باشند. علاوه بر سرمایه لازم متقاضیان باید دارای تمکن مالی کافی ماهانه و سالانه نیز باشند. میزان سرمایه لازم برای راه اندازی کسب و کار و استارت آپ جدید در آلمان حداقل در حدود 25.000 یورو می باشد. تمکن مالی کافی برای ایجاد استارت آپ در آلمان نیز ماهانه برای متقاضی در حدود 700 یورو می باشد. تمکن مالی برای هر نفر از اعضای خانواده متفاوت است.

علاوه بر این موارد متقاضی باید به این نکته توجه کند که میانگین درآمد سالانه از ایجاد استارت آپ در آلمان و راه اندازی طرح تجاری از حداقل سرمایه لازم برای راه اندازی استارت آپ کمتر نباشد.

مراحل اخذ ویزای استارت آپ کشور آلمان

متقاضیان برای اخذ ویزای استارت آپ کشور آلمان باید کمی صبور باشند. زیرا روند اخذ ویزای استارت آپ در کشور آلمان به دلیل پیچیدگی های این برنامه و بررسی دقیق اجرایی بودن طرح و ایده تجاری و همچنین ارزیابی سودآور بودن آن زمان بر است.

متقاضی برای اخذ ویزای استارتاپ المان باید مراحل زیر را طی کند:

1- فرم درخواست آنلاین را تکمیل و ارسال کند که برای هر متقاضی به طور جداگانه و برای کودکان باید فرم های جداگانه تکمیل و ارسال شود.

2- پاسپورت متقاضی باید دارای اعتبار حداقل 3 ماه باشد و در 10 سال گذشته صادر شده باشد.

3- کپی صفحه های گذرنامه و 2 قطعه عکس پاسپورتی حداکثر 3 ماه قبل گرفته شده مطابق با اطلاعات کامل در مورد طرح و ایده تجاری Business Plan شامل برنامه های مالی، پیش بینی درآمد و سوددهی طرح تجاری ارائه شود.

4- گواهی تمکن مالی کافی و اسناد بانکی برای اثبات تامین هزینه های زندگی در مدت اقامت در آلمان ارسال شود.

5- تاییدیه پوشش بیمه درمانی متناسب با بیمه سلامت عمومی آلمان، رزومه تحصیلی و کاری به همراه پاکت بازپرداخت ویژه پست برای بازگرداندن پاسپورت متقاضی پس از بررسی ارائه شود.

6- رسید هزینه های اخذ ویزای استارتاپ و گواهی های مالی برای اثبات سرمایه لازم برای راه اندازی استارت آپ در آلمان و همچنین مدارک لازم جهت راه اندازی استارت آپ در آلمان ارسال شود.

7- مدارک متقاضی برای ایجاد استارت آپ در کشور آلمان توسط مقامات مسئول به رسمیت شناخته شود. زیرا برخی از مشاغل در آلمان تحت نظارت دولت می باشند و غیر آلمانی ها با شرایط محدود مجاز به انجام این کارها هستند.

8- انتخاب فرم حقوقی پس از طی کردن مراحل اولیه راه اندازی استارت آپ در آلمان و ارائه طرح و ایده تجاری جدید که انتخاب ساختار مناسب فرم حقوقی از لحاظ پرداخت مالیات و چگونگی وضعیت مالی کسب و کار اهمیت زیادی دارد.

9- انتخاب ساختار مناسب فرم حقوقی بر اساس نیروی کاری مناسب، شرایط ایجاد استارت آپ، مدیریت استارت آپ و میزان سهام سهامداران و همچنین محدودیت های مسئولیت مدیریت استارت آپ می باشد.

10- متقاضی پس از انتخاب ساختار حقوقی و قانونی مناسب باید کسب و کار خود را در ثبت تجاری آلمان ثبت کند. همه مشاغل در آلمان برای اخذ مجوز کسب و کار باید دارای یک شماره ثبت تجاری یا Handel register باشند.

11- متقاضی برای ثبت تجاری استارت آپ متقاضی باید به اداره تجارت محلی مراجعه کند و گواهی نامه ثبت تجاری Gewerbeschein را دریافت کند.

12- متقاضی پس از دریافت شماره ثبت و مجوزهای لازم برای ثبت استارت آپ باید به اداره تجارت محلی Gewerbeschein در همان منطقه ای از آلمان مراجعه کند که قصد راه اندازی استارت آپ خود را دارد.

13- پس از ثبت استارت آپ، اطلاعات مربوط به طور خودکار به اداره مالیات آلمان و اتحادیه محلی بیمه مسئولیت کارفرمایان و بر اساس نوع استارت آپ به دادگاه منطقه ارسال می شود.

14- متقاضی به منظور ثبت استارت آپ در دفاتر بازرگانی آلمان نیازمند ارائه اوراق هویتی معتبر شامل شناسنامه، پاسپورت و کارت شناسایی، ویزای استارت آپ کشور آلمان یا مجوز اقامت در آلمان، مدارک صلاحیت برای ایجاد استارت آپ در آلمان و رسید پرداخت هزینه ثبت نام در حدود 70 یورو می باشد.

 

برخی از مشاغل در آلمان تحت نظارت دولت می باشند و غیر آلمانی ها با شرایط محدود مجاز به انجام این کارها هستند.

 

آیا برای همه استارت آپ ها در آلمان باید ثبت تجاری انجام شود؟

همه استارت آپ ها و کسب و کارهای کوچک در آلمان ملزم به ثبت تجاری نمی باشند. کسب و کارهای کوچک و استارت آپ های با درآمد نیاز به ثبت تجاری در کشور آلمان ندارند و روند ثبت تجاری مختص استارت آپ های بزرگ با درآمدهای کلان و سرمایه گذاری های هنگفت است.

کسب و کارها و استارت آپ های کوچک در آلمان به مشاغلی گفته می شود که در سال اول فعالیت خود سالانه کمتر از 22.000 یورو و در سال های بعد کمتر از 50.000 یورو درآمد داشته باشند. اگر متقاضیان دارای کسب و کارها و مشاغل کوچک در آلمان قصد ثبت کسب و کار خود را داشته باشند، می توانند این کار را به صورت اختیاری و با پرداخت هزینه انجام دهند.

نکته های مهم برای ایجاد استارت آپ در آلمان

برای ایجاد استارت آپ در آلمان متقاضیان باید به نکات مهمی توجه کنند که گاهی غفلت از این نکات می تواند موجب شکست در اجرای طرح های تجاری نوین شود. از نکته های مهم ایجاد استارت آپ در آلمان چگونه است، موارد زیر را می توان نام برد:

  • شناختن بازار هدف و مخاطب خاص برای ارائه خدمات و کالاها و محصولات تولید شده در طرح استارت آپ بسیار حائز اهمیت است.
  • برای ایجاد استارت آپ و اجرای کسب و کارهای جدید نیروی کاری متخصص و آگاه و با مهارت را به کار گیرید.
  • قبل از شروع به کار استارت آپ با قوانین ایالتی و محلی آلمان آشنا شوید و مجوزهای لازم را دریافت کنید.
  • گروه کاری اجرای استارت آپ را از افرادی انتخاب کنید که دارای مهارت های حرفه ای در هر شغلی باشند.
  • از افراد حرفه ای و باتجربه برای بازاریابی های حضوری و آنلاین و همچنین بهینه سازی سایت های خرید کالا استفاده کنید.
  • مسائل مالی و نحوه عملکرد مالی و تامین منابع را به طور شفاف مشخص کنید.
  • از افراد متخصص و حرفه ای و با مهارت در هر حوزه کاری برای اجرای کسب و کار استارت آپ کمک بگیرید.
  • برای اطمینان از نتیجه کار اجرای استارت آپ با مشتریان بالقوه در مورد نوع محصولات و خدمات صحبت کنید.
  • مزایای خدمات و کالاها و محصولات تولید شده از شرکت تجاری استارت آپ را در مقایسه با دیگر رقبا مطرح کنید.
  • قبل از اقدام برای اجرای طرح تجاری استارت آپ از عملی بودن اجرای این طرح، وجود بازار مناسب و نوع روش ایجاد استارت آپ اطمینان حاصل کنید.

 

اخذ اقامت آلمان از طریق اخذ ویزای استارت آپ

متقاضیانی که موفق به اخذ ویزای استارت آپ کشور آلمان می شوند و طرح تجاری Business Plan را با موفقیت به مرحله اجرا و راه اندازی می رسانند و سوددهی مطلوب و گردش مالی خوب را از این راه اندازی کسب می کنند، می توانند برای اخذ اقامت دائم آلمان اقدام کنند. در پاسخ به پرسش شرایط اخذ اقامت و ایجاد استارت آپ در آلمان چگونه است، می توان گفت که متقاضیان برای اخذ اقامت دائم آلمان از طریق دریافت ویزای استارت آپ باید افسر ویزا را متقاعد کنند که طرح تجاری استارتاپی آن ها می تواند موجب رشد و رونق اقتصادی آلمان شود.

می توان گفت که اگر متقاضی دارای همه شرایط اخذ ویزای استارت آپ آلمان باشد، در روند اجرای طرح استارت آپ به سوددهی مطلوب رسیده باشد و بتواند هزینه های زندگی خود و خانواده خود در کشور آلمان را تامین کند، می تواند مجوز اقامت یک ساله آلمان را دریافت کند. پس از گذشت 3 سال از اجرای طرح استارت آپ و گردش مالی مطلوب متقاضی می تواند این مجوز را تا 3 سال تمدید کند.

پس از گذشت 8 سال از اخذ ویزای استارت آپ و موفقیت آمیز بودن اجرای طرح تجاری متقاضی می تواند برای مجوز تابعیت و شهروندی آلمان اقدام کند.

 

پس از گذشت 8 سال از اخذ ویزای استارت آپ و موفقیت آمیز بودن اجرای طرح تجاری متقاضی می تواند برای مجوز تابعیت و شهروندی آلمان اقدام کند.

مدت زمان اعتبار ویزای استارت آپ کشور آلمان

متقاضیان با اجرای طرح تجاری استارتاپی در آلمان و تامین هزینه های زندگی خود و خانواده خود و همچنین کمک به رشد اقتصادی آلمان می توانند مجوز اقامت آلمان را دریافت کنند. مدت زمان اعتبار مجوز اقامت آلمان در ابتدا برای 3 سال می باشد. متقاضی پس از تمام شدن مدت زمان اعتبار این مجوز اقامت می تواند آن را برای 3 سال دیگر تمدید کند.

پس از تمام شدن مدت اعتبار مجوز اقامت و ویزای استارت آپ آلمان اگر اجرای طرح تجاری متقاضی با موفقیت همراه بود و موجب سودآوری برای شرکت تجاری و متقاضی و اقتصاد آلمان شد، متقاضی می تواند برای اخذ مجوز اقامت دائم آلمان اقدام کند.

سخن پایانی

در این مقاله شرایط اخذ ویزای استارت آپ کشور آلمان، مراحل اخذ ویزای استارت آپ کشور آلمان و چگونگی راه اندازی استارت آپ در آلمان به طور دقیق مورد بررسی قرار گرفت.

علاوه بر این پاسخ مناسب در مورد پرسش ایجاد استارت آپ در آلمان چگونه است، نیز ارائه شد.

نکات مهم این مقاله در مورد چگونگی ایجاد استارت آپ در آلمان است که مشاوران موسسه مهاجرتی میرداماد با آگاهی کامل از این شرایط و برخورداری از دانش روز بهترین راهنمایی ها را ارائه داده اند.

حتی اگر دارای مدرک تحصیلی دانشگاهی و یا سوابق کاری درخشان و یا حتی سرمایه گزاف نیستید، نگران نباشید! کارشناسان مهاجرتی موسسه ما بهترین روش برای ایجاد استارت آپ در آلمان را به شما ارائه می دهند.

گرچه مطالب این مقاله بر اساس آخرین قوانین مهاجرتی نوشته شده است اما با گذشت زمان و تغییر قوانین ممکن است تغییر کند.

بدون شک بسیاری از متقاضیان بدون مشاوره های مهاجرتی و بدون کمک از کارشناسان موسسه های مهاجرتی قادر به ارائه درخواست و ارسال مدارک لازم برای اخذ ویزای استارت آپ کشور آلمان می باشند، اما کمک از مشاوران و کارشناسان ماهر موجب تسریع در روند اخذ ویزای کار آلمان و اخذ دعوت نامه کاری آلمان و تضمین انجام کارهای مهاجرت شغلی برای متقاضیان واجد شرایط می باشد.

اگر از نحوه اخذ اقامت از طریق استارت آپ در آلمان آگاه نیستید، می توانید سوال های خود را در بخش دیدگاه این مقاله مطرح کنید تا کارشناسان و مشاوران مهاجرتی مطلع و باتجربه و آگاه از آخرین قوانین مهاجرتی به آن ها پاسخ دهند.

مشاوران و کارشناسان ارشد موسسه مهاجرتی میرداماد دارای تخصص کاری و آگاه از آخرین قوانین مهاجرتی هستند. این مشاوران همه تلاش خود را به کار می بندند تا شرایط لازم برای اخذ ویزای استارت آپ کشور آلمان را برای متقاضیان فراهم کنند.

 

سوالات متداول در مورد ایجاد استارت آپ در آلمان چگونه است؟

 

  1. شرایط سرمایه گذاری و ایجاد استارت آپ در آلمان چگونه است؟

متقاضیان برای اخذ ویزای استارت آپ در آلمان از طریق سرمایه گذاری باید در وهله اول دارای سرمایه لازم باشند. دارا بودن طرح و ایده تجاری سودآور نیز از الزامات مهم راه اندازی کسب و کار استارتاپی در آلمان از طریق سرمایه گذاری است. بر طبق بند 21 قانون مهاجرت و اتباع بیگانه آلمان اگر متقاضیان از کشورهای غیر-اتحادیه اروپا دارای طرح و ایده تجاری Business Plan مناسب و سودآور باشند، می توانند ویزای استارت آپ کشور آلمان را دریافت کنند. از ویژگی های طرح و ایده تجاری مناسب می توان به سودآور بودن طرح تجاری برای اقتصاد آلمان و گردش مالی مطلوب پس از راه اندازی اشاره کرد.

  1. شرایط اخذ ویزای استارت آپ کشور آلمان از طریق خود-اشتغالی چیست؟

متقاضیان برای اخذ ویزای استارتاپ المان از طریق خود-اشتغالی باید دارای شرایط لازم باشند. جدا از سرمایه لازم برای راه اندازی طرح خود-اشتغالی متقاضی باید وجود تقاضا برای کالاها و محصولات و یا خدمات تولید شده بر اساس خود-اشتغالی را در آلمان اثبات کند. برای اجرای استارت آپ از طریق طرح و ایده خود-اشتغالی متقاضی باید دارای طرح تجاری قوی با قابلیت اجرا و راه اندازی در آلمان باشد.

  1. آیا برای همه استارت آپ ها در آلمان باید ثبت تجاری انجام شود؟

همه استارت آپ ها و کسب و کارهای کوچک در آلمان ملزم به ثبت تجاری نمی باشند. کسب و کارهای کوچک و استارت آپ های با درآمد نیاز به ثبت تجاری در کشور آلمان ندارند و روند ثبت تجاری مختص استارت آپ های بزرگ با درآمدهای کلان و سرمایه گذاری های هنگفت است. کسب و کارها و استارت آپ های کوچک در آلمان به مشاغلی گفته می شود که در سال اول فعالیت خود سالانه کمتر از 22.000 یورو و در سال های بعد کمتر از 50.000 یورو درآمد داشته باشند.

  1. برای ایجاد استارت آپ در آلمان چقدر سرمایه نیاز داریم؟

متقاضیان برای ایجاد استارت آپ در آلمان باید دارای سرمایه لازم برای راه اندازی کسب و کار جدید و ایجاد طرح تجاری باشند. علاوه بر سرمایه لازم متقاضیان باید دارای تمکن مالی کافی ماهانه و سالانه نیز باشند. میزان سرمایه لازم برای راه اندازی کسب و کار و استارت آپ جدید در آلمان حداقل در حدود 25.000 یورو می باشد. تمکن مالی کافی برای ایجاد استارت آپ در آلمان نیز ماهانه برای متقاضی در حدود 700 یورو می باشد. تمکن مالی برای هر نفر از اعضای خانواده متفاوت است.

  1. مزایای ایجاد استارت آپ در آلمان چگونه است؟

امکان اخذ مجوز یک ساله اقامت آلمان پس از اجرای اولیه طرح تجاری استارت آپ، تمدید اعتبار مجوز یک ساله اقامت آلمان و اقدام برای اخذ مجوز اقامت دائم آلمان، اخذ تابعیت و شهروندی آلمان پس از 8 سال، اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان متقاضی، تحصیل رایگان فرزندان متقاضی در مدارس دولتی آلمان، کار و اشتغال همسر متقاضی در آلمان، راه اندازی کسب و کار استارتاپی با معافیت های مالیاتی، اخذ وام های کم بهره برای اجرای طرح تجاری استارت آپ و تجارت در بازارهای مشترک اتحادیه اروپا.

اسکرول به بالا