071-91009294  | 021-88724227  |

مهاجرت کاری به خارج از کشور

مهاجرت کاری به خارج از کشور

مشاوره فوری و کاملا رایگان با برترین و مجرب ترین مشاوران در ایران

مشاوره رایگان فوری

مشاوره رایگان تهران

مشاوره رایگان شیراز

فرم ارزیابی رایگان

مهاجرت کاری به خارج از کشور
مهاجرت کاری به خارج از کشور

بررسی های موسسه حقوقی میرداماد در مورد مهاجرت کاری به خارج از کشور نشان می دهد علاوه بر انتخاب حرفه ای که در خارج از کشور بسیار مورد تقاضا است، آشنا بودن با فرهنگ و کشور مورد نظر قبل از درخواست برای کار بسیار مهم است. برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی جهت مهاجرت کاری، مقاله زیر را مطالعه کنید و در صورت نیاز با ما در تماس باشید.

شرایط مهاجرت کاری به خارج از کشور

امروزه امور درباره کار کردن در خارج و انتخاب بهترین کشور برای کار و تحصیل برای کوتاه مدت یا طولانی مدت، هم آسان تر و هم دشوارتر شده است. با افزایش جهانی شدن و جابجایی جهانی، دولتمردان را مجبور کرده است که با توافقنامه های دوجانبه، تبادل کارمندان را قانونی کنند. برای مثال، امروزه راه هایی وجود دارد که به صورت قانونی می توان به عنوان کارگر فصلی کشاورزی در برخی کشورها کار کرد. برخی از کشورها دارای گزینه های کار در تعطیلات هستند، که با توجه به کشور مورد نظر اجازه می دهند کارگران جوان برای 3 ماه تا یک سال از مرزهای کشورشان رد شوند و شروع به کار کنند.

از طرف دیگر، کارهای با درآمد خوب به سختی در مقابل استخدام افراد خارجی محافظت شده اند و به دست آوردن این مشاغل بدون گذراندن فرآیند طولانی درخواست برای اجازه کار بسیار دشوار است. به دلیل هجوم اخیر مهاجران، حکومت ها رویه های جدیدی را در پیش گرفته اند، که باعث تجدید نظر و مخالفت سیاستمداران درباره حمایت گرایی از جهانی شدن شده است.

مهاجرت کاری به خارج از کشور

بسیاری از کشورها، مانند ایالات متحده آمریکا یا کشور خودتان دارای قوانین پیچیده برای هجوم بیگانگان هستند. در بسیاری از کشورها، یک اجازه کار توسط کارفرما تدارک دیده می شود و به شما حق زندگی در آنجا را می دهد، در حالی که در دیگر کشورها پس از تایید اجازه کار باید برای اجازه اقامت به صورت جداگانه درخواست دهید. این امر بسیار گیج کننده است. به اندازه کشورهایی که ویزای کار را ارائه می دهند، انواع متفاوت آن وجود دارد.

“مهارت های مورد نیاز”، شرط اصلی گرفتن اجازه کار در یک کشور خارجی است. اگر حرفه شما بسیار مورد تقاضا باشد، مانند فن آوری پیشرفته، بانکداری، بهداشت، آموزش انگلیسی و غیره، شانس با شما است. هزاران کشور وجود دارند که این مشاغل در لیست اولویت حرفه ای آنها قرار دارند، که این امر منجر به تایید سریع درخواست اجازه کار خارجی می شود. به تایید ویزاهای H-1B در ایالات متحده آمریکا برای افراد با سوابق STEM (مانند مسائل مرتبط با اجازه اقامت و کار طولانی مدت، همیشه یک مولفه سیاست داخلی وجود دارد که تقاضا را در هر زمانی افزایش و کاهش می دهد) فکر کنید.

به طرقی مشابه، افراد با مهارت هایی در حرفه های بسیار مورد تقاضا در حالی که در خارج از کشور هستند و دارای اجازه کار مورد تایید هستند، راحت تر پیشنهاد کاری دریافت می کنند. هنوز، به استثنای کشورهایی که برای مشاغل پر تقاضا ویزای کار را به سرعت تایید می کنند، فرآیند درخواست اجازه کار در بیشتر کشورها بسیار سخت و وقت گیر است. با توجه به بروکراسی، راحتی و نیازهای فوری یک کشور، می توانید انتظار 3 تا 6 ماه را برای این فرآیند داشته باشید.

بنابراین، اگر شما به حرفه ای علاقه دارید که منجر به تجربه کاری گسترده ای در خارج از کشور می شود، حتما به فرهنگ محیطی که در آن مشغول به کار می شوید، توجه کنید. انگلیسی، زبان بین المللی فناوری و اقتصاد است، و اگر برای شما برای کار حتی در شانگهای نیز پذیرفته شوید به احتمال زیاد مشکلی با زبان نخواهید داشت. از طرف دیگر، برای کار به عنوان کارشناس کشاورزی یا کارگر کمکی در مغولستان محلی، شما برای موفقیت با فرهنگ و نیازهای زبانی بسیار متفاوتی مواجه خواهید شد. بنابراین اگر کار بین المللی هدف مورد نظر شما باشد، برنامه خود را با دقت در زمینه حرفه مورد نظر بر حسب علایق، استعدادها و توانایی های میان فرهنگی خود تنظیم کنید.

راه اصلی برای تجربه کاری در کشور مورد علاقه تان، انجام کارآموزی قبل یا در مدت زمان کمی بعد از فارغ التحصیلی در کالج است. این کار به شما فرصتی می دهد تا با فرهنگ و زبان محلی آشنا شوید و در شرکت مورد علاقه تان مشغول به کار شوید. در پایان، مهمترین مسئله برای گرفتن پیشنهاد کاری از یک شرکت خارجی، توانایی شما در نشان دادن قابلیت برای این کار و همچنین جلوتر بودن از دیگر متقاضیان خارجی یا افراد بومی است.

برای رسیدن به این نقطه، نیازمند برنامه ریزی استراتژیک در طی سال ها است. آماده بودن دوره کارآموزی، یادگیری زبان، و ایجاد تماس های محلی که بعدا به عنوان معرف حرفه ای عمل می کنند، بسیار مهم هستند. به طور مداوم اعلان های کاری در خارج از کشور را بررسی کنید تا با بازار کار آشنا شوید. با تجربه و مهارت های کاری خاص آشنا شوید، زیرا این امر به شما کمک می کند که با سرعت بیشتری کاری را در خارج پیدا کنید یا به مجوزهای کار طولانی مدت دسترسی داشته باشید.

بهترین کشورها برای مهاجرت کاری به خارج از کشور

HSBC، بر اساس آخرین گزارش جستجوگر اتباع خارجی خود expat explorer، بهترین کشور برای مهاجرت و کار را برای اشتغال اتباع خارجی رتبه بندی کرده است. این بانک نظرسنجی YouGov را تقریبا در بین 27،000 مهاجر از 190 کشور و اقلیم بررسی کرد و از آنها در مورد نحوه زندگی، کار و ایجاد خانواده در کشوری که هستند، نظرسنجی کرد.

HSBC نتایج را بر مبنای شغل ها رتبه بندی کرد و عواملی مانند پیشرفت شغلی، تعادل میان کار و زندگی، مزایای اشتغال و سایر عوامل را در نظر گرفت. (دستمزد نیز یک عامل است، اما عامل تصمیم گیری نیست.)

مهاجرت کاری به بحرین

متوسط حقوق تبعه خارجی: 98،622 دلار

طبق گفته HSBC، 65 درصد اتباع خارجی در بحرین ، کمک هزینه سالانه برای سفربه کشور خود دریافت می کنند. در سراسر خاورمیانه، 91 درصد اتباع خارجی از چنین مزایایی به عنوان بخشی از قرارداد کاری خود برخوردارند که در مقایسه با متوسط جهانی 67 درصد بالاتر است.

مهاجرت کاری به بریتانیا

میانگین حقوق تبعه خارجی: 83،227 دلار

این نخستین بار است که انگلیس در میان 10 کشور برتر برای کار کردن اتباع خارجی قرار می گیرد ( توجه داشته باشید که این نظرسنجی قبل از رای گیری Brexit انجام شده است – ممکن است اوضاع از آن زمان تغییر کرده باشد). HSBC می گوید: “اتباع خارجی در بریتانیا در میان کسانی هستند که از بالاترین فرصت برای انتخاب مهارت های جدید در مقایسه با کشور خود (64٪) و پیشرفت شغلی (62٪) برخوردارند.”

مهاجرت کاری به هنگ کنگ

متوسط حقوق تبعه خارجی: 169،756 دلار

طبق گفته HSBC، هنگ کنگ محل خوبی برای پیشرفت شغلی اتباع خارجی است ، اما نه برای کسانی که به دنبال کیفیت بهتر زندگی هستند. 68 درصد از پاسخ دهندگان گفته اند که این کشور مکان خوبی برای پیشرفت شغلی است، اما 50 درصد گفته اند که پس از رفتن به هنگ کنگ، تعادل میان کار و زندگی آنها بدتر شده است.

مهاجرت کاری به اتریش

متوسط حقوق تبعه خارجی: 85،288 دلار

همانند بریتانیا، ویزای جستجوی کار اتریش هم در 10 سال گذشته برای اولین بار در میان این 10 کشور قرار گرفته است. اتریش رتبه بالایی برای تعادل میان کار و زندگی کسب کرده است و 71 درصد از نظرسنجی شوندگان اشاره کرده اند که این درصد یک مزیت است و همچنین 62 درصد گفته اند فرهنگ کار در اتریش در مقایسه با کشور خودشان بهتر بوده است.

مهاجرت کاری به سنگاپور

میانگین درآمد تبعه خارجی: 138،641 دلار

مانند هنگ کنگ، سنگاپور یک مکان عالی برای پیشرفت شغلی است، اما بهترین مکان برای تعادل میان کار و زندگی نیست. 62٪ از اتباع خارجی در اینجا گفته اند که در شغل خود پیشرفت کرده اند، اما 30٪ کاهش استانداردهای زندگی را گزارش داده اند. با این حال، 53 درصد از اتباع خارجی که در سنگاپور کار می کنند، گفته اند که رضایت بیشتری نسبت به کارشان دارند.

مهاجرت کاری به نروژ

میانگین درآمد تبعه خارجی: 97،486 دلار

نروژ در فهرست امسال 10 کشور برتر ، یک تازه وارد است و HSBC می گوید که 87 درصد از پاسخ دهندگان به این نکته اشاره کرده اند که در میان همه کشورهایی که اتباع خارجی مشغول به کار هستند، اتباع خارجی در نروژ بیشترین تعادل را میان کار و زندگی خود دارند.

مهاجرت کاری به امارات متحده عربی

میانگین حقوق تبعه خارجی: 112،820 دلار

طبق گفته HSBC، 56% از اتباع خارجی در امارات متحده عربی کمک هزینه مسکن دریافت می کنند و 75٪ از مزایای بهداشتی درمانی برخوردارند.

مهاجرت کاری به سوئد

میانگین حقوق تبعه خارجی: 84802 دلار

71٪ از اتباع خارجی که به سوئد برای کار می روند می گویند که فرهنگ کار بهتر از کشور خودشان است. دین بلکبرن، مدیر اتباع خارجی HSBC، می گوید: “براساس نظرسنجی ما، اروپا محل بسیاری از مقاصد موفقیت آمیز در خارج از کشور برای کار اتباع خارجی است. شش کشور اروپایی موفق به کسب رتبه در بین 10 کشور برتر شده اند و برای فرهنگ کار قوی، تعادل کار و زندگی عالی و امنیت شغلی نسبتا خوب شناخته می شوند. “

مهاجرت کاری به آلمان

میانگین حقوق تبعه خارجی: 97،693 دلار

طبق گفته HSBC، آلمان بهترین مقصد برای اتباع خارجی است که اولویت اصلی آنها کسب مهارت های جدید و پس از آن امنیت و پیشرفت شغلی است. 70٪ از اتباع خارجی می گویند امنیت شغلی آنها با کار در آلمان و ویزای کاری آلمان بهتر از کشور خودشان است.

مهاجرت کاری به سوئیس

مهاجرت کاری به سوئیس

میانگین حقوق تبعه خارجی: 188،275 دلار

HSBC می گوید: “برای دومین سال متوالی، سوئیس بهترین مقصد برای کارکردن در خارج از کشور انتخاب شده است. این کشور بهترین چشم انداز درآمد را با یک تعادل کار و زندگی خوب و یک فرهنگ کار عالی همزمان عرضه می کند. درآمد اتباع خارجی در سوئیس 188257 دلار است، که تقریبا دو برابر میانگین جهانی 97،419 دلار است.

مزایا و معایب مهاجرت کاری به خارج

موارد ذکر شده، برخی از مزایای زندگی و کار در کشورهای خارجی هستند.

  • استاندارد خوب زندگی:

افرادی که در خارج از کشور کار می کنند با استانداردهای بالا زندگی می کنند و شیوه زندگی شان به شکل خیره کننده ای تغییر می کند. زندگی در کشورهای دیگر کاملا متفاوت از کشور اصلی است. اگر ما از یک مکان به مکان دیگر مهاجرت کنیم، تغییر را در همه چیز مشاهده می کنیم: فرهنگ، سبک زندگی، عادات غذایی، زبان، جو، محیط و بسیاری چیزهای دیگر که به مرور زمان مشخص می شود. این یکی از اولین مزایای کار در یک کشور توسعه یافته است.

  • تجربه فرهنگ های مختلف:

افرادی که انتخاب می کنند در خارج از کشور کار کنند، مذاهب مختلف و فرهنگ های مختلف کاری را تجربه می کنند. آنها چیزهای بسیاری در مورد بیش از یک فرهنگ یاد می گیرند. این امر دانش آنها را افزایش می دهد و همچنین باعث می شود نسبت به محیط اطراف و کل دنیا آگاه باشند.

  • سفر به کل جهان:

کار در خارج از کشور همچنین باعث می شود یک فرد در حال سفر باشد. یک نفر می تواند همراه با انجام کار از کل دنیا دیدن کند. این امر همچنین می تواند باعث رفع خستگی کار برای چند روز شود و باعث جذابیت فرد برای کار در کشوری دیگر شود.

  • یادگیری زبان ها:

مهاجرت از یک کشور به کشوری دیگر به یک فرد کمک می کند که زبان های متنوعی را یاد بگیرد. به غیر از زبان مادری، فرد می تواند زبان های آلمانی، فرانسوی، انگلیسی آمریکایی و بسیاری دیگر از زبان ها را بر اساس کشوری که در آن کار می کند، یاد بگیرد.

  • یادگیری کار تیمی:

شنیده می شود که مردم در خارج از کشور بهترین کیفیت کار گروهی را دارند. یک فرد یاد میگیرد که چگونه در تیم کار کند و همچنین می داند که معیارها و روش های کار آنها چگونه است. فرد می تواند با تجسم و همچنین کار در میان آنها در یک دفتر چیزهای بسیاری یاد بگیرد.

  • درآمد ارز خارجی:

فرد ممکن است درآمد بسیاری داشته باشد، بنابراین یک حساب بانکی قوی ایجاد می کند. یک فرد اگر از هند به آمریکا مهاجرت کند، درآمد او به دلار است و چون ارزش پول آنها بیشتر است، درآمد او بسیار بیشتر خواهد بود، این امر در آینده نزدیک کمک خواهد کرد.

  • ملاقات و برخورد با مردم دارای خلق و خوی متفاوت:

همانطور که ما از سرزمین خود دور شده ایم، با مردمی روبرو می شویم که دارای فرهنگ ها، زبان ها، ایده ها، باورها، روش های کاری و طبیعت متفاوت هستند. به این ترتیب ملاقات افراد مختلف از کشورهای مختلف باعث می شود، که فرد به نحوه برخورد با افراد دارای خلق و خوی متفاوت مسلط شود. این امر به مهارت مدیریت یک شرکت بزرگ با کارمندان بسیار می افزاید.

  • افزایش ارزش رزومه

کار در خارج از کشور باعث افزایش ارزش رزومه شما می شود. این امر باعث ارزشمند بودن شما در میان گروه کاری می شود. هر کجا که فرد می‌رود، دارای اولویت است زیرا او دارای تجربه بین‌المللی است. بنابراین، به این ترتیب این رزومه دارای اولویت بیشتری نسبت به دیگران است. تجربه کاری بین‌المللی اولین و مهم‌ترین گزینه برای رقبا است.

شانس بیشتری برای ترفی ع:

فردی که دارای تجربه بین‌المللی است شانس موفقیت و پیشرفت کاری بیشتری دارد. شخص به دلیل مهر یک تجربه بین‌المللی در یک زمینه خاص به موفقیت دست می‌یابد و در مراحل اولیه ارتقا می‌یابد. این کار به شما کمک می‌کند سریع‌تر رشد کنید و به پیشرفت بیشتر در حرفه تان کمک می کند.

مهارت‌های ارتباطی را بهبود  می‌بخشد:

یک فرد قادر است مهارت‌ های ارتباطی خود را با توجه به روبرو شدن با موانع زبانی و بسیاری از تفاوت‌های فرهنگی بهبود بخشد. با برخورد با همه این موانع، فرد مهارت برقراری ارتباط با مردم دارای فرهنگ‌های مختلف و زبان‌های مختلف را یاد می‌گیرد.

معایب کار در خارج از کشور

  • مقدار زیادی پول لازم است

برای مهاجرت به خارج و کار در آنجا، اولین و مهم‌ ترین چیز مورد نیاز مبلغ گزافی پول است. اگر نمی‌توانید پول زیادی خرج کنید، نمی‌توانید در خارج از کشور کار کنید و در آنجا ساکن شوید. بنابراین، این اولین مانع و نقطه ‌ضعف برای رفتن و کار در خارج از کشور می باشد.

  • کسب و کار بین‌ المللی به مدت طولانی برای فرد دوام ندارد

فردی که در خارج از کشور کار می‌کند باید از یک کشور به کشور دیگر حرکت کند و این روشی است که فرد قادر به دوام آوردن در یک کار مشخص نیست. این نوع نوسانات در کار مانع بزرگی است و ذهن فرد را منحرف می‌کند و کار را تا حد زیادی تحت ‌تاثیر قرار می‌دهد.

  • احساس تنهایی و عدم ثبات

همانطور که فرد باید به طور مرتب از یک مکان به مکان دیگر حرکت کند، ممکن است فرد احساس تنهایی کند چون حلقه دوست و زندگی اجتماعی بر کل تاثیر می ‌گذارند. از دست دادن دوستان قدیمی و خانواده به عنوان مثال دلتنگی برای خانه، امر رایجی است. فرد باید با چنین احساساتی مبارزه می کند تا به جلو حرکت کند. این یکی از بزرگ ‌ترین معایب رفتن به خارج از کشور است.

  • فرهنگ‌ های مختلف

از آنجا که هر کشور فرهنگ، اعتقادات و ارزش‌های خود را دارد، درک همه آن موارد بلافاصله دشوار است. بنابراین، رنج ناشی از شوک فرهنگی، تفاوت در الگوی رفتاری مردم کشورهای مختلف، نقطه ‌ضعف بزرگی برای کار در خارج از کشور است.

  • یادگیری زبان‌های جدید در طول مدت کوتاه

یک فرد باید تعدادی از زبان‌ها را در مدت ‌زمان کوتاهی یاد بگیرد. یادگیری زبان‌های دیگر نیز یک کار بسیار دشوار است و اگر توسط فرد انجام نشود، می‌تواند به مانع ارتباطی منجر شود. فرد قادر نخواهد بود آنچه را که دیگران می‌گویند درک کند و نه قادر به برقراری ارتباط خوب خواهد بود.

  • قادر به لذت بردن از تعطیلات سنتی در سرزمین مادری نیست

این فرد از لذت بردن از تمام جشنواره‌های سنتی مانند دیوالی، Lohri، و کریسمس و غیره محروم می شود. فرد باید مداوم و بدون داشتن تعطیلات گاه گاهی کار کند. این امر گاهی اوقات باعث نا امیدی فرد می شود و در نتیجه بر کیفیت کار تاثیر می‌گذارد.

  • شرایط زندگی

این امر همیشه به صورت صد درصد اتفاق نمی افتد که شما بهترین شرایط برای زندگی را به دست خواهید آورد، چون هر کشوری الزاما شرایط کاری خوبی را برای فرد فراهم نمی کند. این به شدت بستگی به جایی دارد که شما می‌خواهید برای کار خود در آن زندگی کنید.

  • افراد ممکن است بی‌ادب باشند یا نباشند

شما هیچ وقت نمی ‌دانید که ممکن است با چه جور آدم‌هایی روبرو شوید. چه مودب و چه بی ادب، نهاد و سرشت هر فرد هر چه باشد، فردی که در خارج از کشور کار می‌کند باید با روش هوشمندانه ای با دیگران برخورد کند. شما باید به آداب و رسوم مردم کشوری که به آن مهاجرت می کنید، آشنا شوید. ضرب المثل “وقتی در رم هستید، مانند رومیان رفتار کنید، نکته خوبی برای افرادی است که در خارج از کشور کار می‌کنند.”

  • هیچ تضمینی برای گرفتن موقعیت خوب کاری در یک کشور دیگر وجود ندارد

این یک امر قطعی نیست، که شما در کشور بعدی در همان پست کاری قرار بگیرید. برای کسانی که فکر می‌کنند یک کشور و پست کنونی خود را برای رسیدن به خارج ترک کنند، نباید انتظار یک پست رسمی تضمین شده را داشته باشند. حتی ممکن است حقوق کمتری نسبت به حال حاضر داشته باشند. بنابراین، فرد باید با چنین خطراتی که ممکن است از آن عبور کند، آماده شود.

  • مسائل ایمنی

فرد ممکن است در خارج از کشور احساس امنیت نکند. بدون دوست، خانواده و زندگی اجتماعی، چنین چیزهایی باید پیشاپیش مورد توجه قرار بگیرد و فرد باید قبل از ترک کشور از نظر احساسی آمادگی داشته باشد.

  • آموزش هنجارهای جدید و قوانین

هر کشوری قوانین و قواعد کاری خود را دارد. پذیرفتن این معیارها در یک چشم به هم زدن دشوار است، اما اگر هنجارها سخت گیرانه باشند و فرد نتواند مطابق با آن قواعد رفتار کند، ممکن است دچار مشکل بزرگتری شود، که ممکن است به یک فرآیند بی‌پایان تبدیل شود.

  • مشاغل سطح پایین

فرد ممکن است به شغل سطح پایینی روی آورد و یا حتی می‌ تواند در مراحل اولیه کارهای پستی را انجام دهد، در صورتی که تجربه او در کشورش به اندازه کافی خوب نباشد. بنابراین، برای چنین شرایطی، فرد باید آماده باشد و به اندازه کافی قوی باشد و در صورت مواجهه با یک وضعیت مشکل، بتواند با آن روبرو شود.

راحت ترین کشورها برای مهاجرت کاری

راحت ترین کشورها برای مهاجرت کاری

مطمئن ترین راه برای تامین ویزا از طریق کار انجام می شود. بسیاری از کشورها تا زمانی که یک شرکت از شما حمایت می کند، مسیرهایی برای مجوز کار یا اقامت ارائه می کنند. اما اگر شما خود اشتغال هستید یا بدون حمایت شرکتی مهاجرت می کنید، چند راه دیگر برای عبور از طریق آنها وجود دارد.

اول، اصول پایه. شما به گذرنامه نیاز دارید، که دارای تاریخ اعتبار بیش از یک سال باشد و همچنین صفحات ویزا به حد کافی باشد. شما باید نشان دهید که پول کافی برای بازگشت به کشور خودتان دارید. ویزاهای کار بسیاری از کشورها برای جذب کارگران جوان برای کارهای موقت طراحی شده است. اگر شما زیر 30 سال (یا در بعضی موارد 35 سال) هستید، گرفتن ویزای کار تعطیلات بسیار آسانتر خواهد بود. اگر دارای شرط بالا نیستید، در اینجا برخی از راه های دیگر که می توانید از طریق آنها به خارج از کشور بروید، معرفی شده است.

راحت ترین کشورها برای ویزای کار

اگر شما کارآفرین هستید، هلند خواستار شما است. این کشور به دنبال ایجاد محصولات و مشاغل جدید با جذب نوآوران و دانشمندان خارجی است. اگر شما دارای یک ایده استارت آپ هستید، می توانید برای یک سال اقامت در هلند درخواست بدهید. در طول این مدت شما با مربی محلی ملاقات خواهید کرد و کسب و کارتان را خواهید ساخت. بعد از 12 ماه، شما می توانید مدت زمان اقامت خود را افزایش دهید و برای مجوز کار خود اشتغالی استاندارد درخواست بدهید، که از طریق پیمان دوستی هلندی-آمریکایی در دسترس است. پیمان دوستی هلندی-آمریکایی، یا DAFT، شرکت های کوچک و کارآفرینان خود اشتغال را تشویق می کند تا اقامت و کار در هلند را بپذیرند. علاوه بر این، WeWork دارای دفاتری در آمستردام است.

ویزای کار ایرلند

ویزای کار ایرلند دارای محدودیت های سنی نیست؛ این کشور پذیرای همه سنین است. اگر شما در ایرلند برای تحصیلات کارشناسی یا فارغ التحصیلی ثبت نام کرده اید، یا اخیرا فارغ التحصیل شده اید (در یک سال گذشته)، می توانید اجازه کار 12 ماهه تعطیلات را کسب کنید. شما همچنین باید هزینه 300 یورو را بپردازید و مدرک بلیط بازگشت به همراه 1500 یورو برای مخارج زندگی را نشان دهید. (اگر شما بلیط بازگشت ندارید، باید نشان دهید که حداقل 3000 یورو در دسترس دارید). کارگرانی که دارای این شرایط نیستند، می توانند برای مجوز کار عمومی درخواست دهند، هرچند که این کار سخت تر است زیرا آنها نیاز به داشتن مجموعه مهارت های خاصی هستند یا اثبات اینکه کار در زمینه شما مورد نیاز است.

ویزای کار استرالیا و نیوزیلند

گرفتن ویزای کار برای جوانان آمریکایی در استرالیا و نیوزیلند بسیار راحت هستند. هر دو کشور به شهروندان ایالات متحده بین 18 تا 30 ساله اجازه می دهند تا 12 ماه اقامت داشته باشند. برای کار در نیوزیلند، شما نیازمند 4،200 دلار نیوزیلند و یک بلیط برای بازگشت به خانه (یا پول کافی برای خرید آن) هستید. کار در استرالیا و ویزای کار استرالیا دارای دستورالعمل های مشابه است، اما شما را محدود به کار برای حداکثر 6 ماه برای هر کارفرما می کند. ویزاهای دیگر، مانند ویزا برای فارغ التحصیلان مهندسی جدید و کسانی که در ارزیابی مهارت ها قبول شده اند، وجود دارند.

ویزای کار کامبوج

کامبوج یکی از محبوب ترین کشورهای برای مهاجران برای گرفتن ویزا است. شما می توانید یک ویزای کسب و کار طولانی مدت دریافت کنید، که می تواند به طور نامحدود تجدید شود و نیاز به حمایت توسط یک شرکت ندارد. با این وجود، این ویزا از نظر فنی اجازه نمی دهد که دارنده آن در کامبوج کار کند. برای انجام این کار به صورت قانونی، لازم است که برای مجوز کار درخواست بدهید، اما این کشور از لحاظ تاریخی نسبت به اجرای این مجوزها نسبتا ناپایدار است (برخی گزارش ها هشدار می دهند، که در حال تغییر هستند).

ویزای کار آلمان

این کشور دارای ساده ترین مجوز برای درخواست نیست، اما اگر شما یک فرد با شغلی غیر وابسته هستید، باید آلمان را در راس لیست خود قرار دهید. برلین “ویزای هنرمند” را ارائه می دهد که اجازه می دهد که افراد با شغل آزاد در آلمان با هدف خود اشتغالی، اقامت را کسب کنند. شما باید بیش از 110 یورو و بسیاری از مدارک – طرح کسب و کار شما، مدارک بیمه بهداشتی و غیره را تحویل دهید .

گزینه ای دیگر؟ دانشجو شوید. بعضی از کشورها، مانند آلمان و فنلاند، آمریکایی ها را به برنامه های فارغ التحصیلی خود می پذیرند. و گزینه بهتر این است که در حال حاضر رایگان است (اگرچه فنلاند از سال 2017 از دانشجویان غیر اتحادیه اروپا هزینه دریافت می کند). پس از ثبت نام در مدرسه، باید برای ویزا درخواست کنید، اما اگر به مدرسه فارغ التحصیلی فکر می کنید، ممکن است یک فرصت خوب برای زندگی در خارج از کشور باشد.

بهترین کشور برای مهاجرت کاری ۲۰۱۹

بهترین کشور برای مهاجرت کاری ۲۰۱۹

مهاجرت به کشوری جدید، گامی بزرگ است . توصیه می شود پیش از مهاجرت درباره آن کشور و فرصت های موجود تحقیقاتی انجام دهید. علاوه بر این ، باید به این موضوع توجه داشت که قوانین مهاجرت هر کشور با یکدیگر متفاوت است. چگونه می توان مقصدی ایده آل انتخاب کرد ؟ کیفیت زندگی ، سیستم آموزشی ، فرصت های شغلی و قوانین مهاجرتی انعطاف پذیر هر کشور از جمله مواردی هستند که باید به دقت مورد بررسی قرار گیرند. اگر قصد اقامت دائم در یک کشور را داشته باشید ، احتمالا برای خانواده خود نیز برنامه ریزی خواهید کرد، بنابراین باید مقصد خود را با دقت بسیار انتخاب نمایید. در اینجا به معرفی 5 کشور برتر برای مهاجرت در سال 2019 می پردازیم :

کانادا

بی شک کشور کانادا یکی از بهترین گزینه ها برای دانشجویان و متخصصان خواهد بود و از مهاجران به خوبی استقبال می شود.برای ورود به این کشور، قوانین مهاجرتی چندان سختی وجود ندارد و تقریبا هرکس می تواند برای مهاجرت درخواست دهد. وضعیت زندگی در کانادا با ثبات است و هر سال سیستم درمانی،سیستم آموزش عالی ، تجارت خوب و رشد شخصی هر فرد جز رتبه های برتر جهانی قرار می گیرد.

استرالیا

استرالیا به کشوری مهاجر نشین معروف است و رشد اقتصادی خود را مدیون مهاجران می باشد. مهاجران نسل دوم و سوم ( خویشاوندان مهاجران اولیه)، استرالیا را مکانی مناسب برای زندگی یافتند. اخذ اقامت دائم در 8 _12 ماه نسبتا ساده است و افراد می توانند از مزایای اضافه نیز بهره مند شوند. از آنجایی که استرالیا در زمینه های تحقیقاتی و توسعه بسیار پیشرفته است ، فرصت های شغلی بی شماری در این کشور وجود دارد .یکی دیگر از دلایل مهاجرت افراد به استرالیا کیفیت زندگی است .

نیوزلند

نیوزلند ،ملتی با بالاترین امتیاز در روابط اجتماعی است . نیوزلند به دلیل داشتن مردمی صمیمی و خونگرم، زندگی اجتماعی با کیفیت و حمایت شبکه اجتماعی معروف است. این کشور به دلیل ایجاد تعادل بین کار و زندگی ،کیفیت بالای زندگی و مقرون به صرفه بودن خدمات درمانی گزینه بسیار مناسبی برای دانشجویان و کارکنان با سابقه و حرفه ای می باشد. همچنین مناظر و چشم اندازهای طبیعی فوق العاده و آب و هوای عالی در طول سال از مزایای این کشور محسوب می شود.کشور نیوزلند دارای یکی از بهترین سیستم های آموزشی در دنیاست که سازمان یافته ، ساده و موثر است .

آلمان

برخی از قدیمی ترین دانشگاه های دنیا در این کشور واقع شده اند که آموزش بسیار با کیفیتی را ارائه می دهند. میزان جرم و جنایت پایین و وجود فرصت های متعدد ، این کشور را به یکی از محبوب ترین مقاصد برای مهاجران تبدیل کرده است. فرصت های شغلی در آلمان در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی ،پایین ترین میزان ضعف را دارد. این کشور همواره برای افرادی که ویزای شنگن دارند ، در اولویت بوده است.

انگلیس

انگلیس ، کشوری مهم و محبوب برای ادامه تحصیل در مقاطع عالی است . برخی از بهترین دانشگاه ها و کالج های دنیا در این کشور واقع شده اند. مدارک اتخاذ شده از دانشگاه و یا کالج های انگلیس بسیار معتبر است و فرصت های شغلی زیادی در زمینه های مهندسی و علوم پزشکی موجود است. از آنجا که افراد از سراسر دنیا به این کشور مهاجرت می کنند ، همه افراد تجارب خوبی از یکدیگر به دست می آورند.

اسکرول به بالا