071-91009294  | 021-88724227  |

شرایط زندگی در خارج از کشور برای مهاجران

شرایط زندگی در خارج از کشور برای مهاجران

مشاوره فوری و کاملا رایگان با برترین و مجرب ترین مشاوران در ایران

مشاوره رایگان فوری

مشاوره رایگان تهران

مشاوره رایگان شیراز

فرم ارزیابی رایگان

در سال های اخیر بسیاری از مهاجران ایرانی به دلایل مختلف زندگی در کشورهای اروپایی و آمریکا و کانادا و حتی کشورهای آسیایی دیگر را به زندگی در کشور ایران ترجیح می دهند. بر این اساس در این مقاله به بررسی شرایط زندگی در خارج از کشور برای مهاجران ایرانی می پردازیم. در این مقاله می خوانید:

  • دلایل مهاجرت ایرانی ها به خارج از کشور
  • معیارهای تعیین سطح کیفیت زندگی در کشورهای جهان
  • معیارهای انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت
  • برابری رفتار میان مهاجران و شهروندان یک کشور
  • امنیت شغلی و حرفه ای مهاجران
  • امنیت و ثبات اجتماعی برای مهاجران
  • رعایت حقوق شهروندی برای مهاجران
  • ثبات اقتصادی برای مهاجران
  • حمایت و پشتیبانی از مهاجران
  • عدم تبعیض نژادی برای مهاجران
  • اخذ اقامت و تابعیت از طریق مهاجرت
  • اشتغال و کار برای مهاجران
  • اخذ ویزای همراه برای مهاجران
  • ۱۰ کشور برتر برای مهاجرت از نظر اقتصادی
  • هزینه های زندگی برای مهاجران
  • سخن آخر
  • سوال های متداول در مورد شرایط زندگی در خارج از کشور برای مهاجران

دلایل مهاجرت ایرانی ها به خارج از کشور

در راستای توسعه کشورها و تغییر در سیاست های کلی اقتصادی و سیاسی و اجتماعی کشورها، موضوع مهاجرت از مهم ترین مواردی است که بیشتر کشورهای جهان با آن مواجه می باشند. بیشتر متقاضیان مهاجرت از کشورهای جهان سوم و توسعه نیافته صورت می گیرد که برای یافتن کار و زندگی بهتر به کشورهای برتر جهان مهاجرت می کنند. در امر مهاجرت ایرانی ها به کشورهای دیگر موارد زیادی دخیل می باشند. یکی از مهم ترین این موارد بیکاری، تورم، نامساعد بودن اوضاع و شرایط جامعه، برخورداری از امکانات بهتر زندگی، کسب درآمد بالاتر و تحصیل و فرصت های شغلی بهتر می باشد.عدم ثبات اقتصادی، نوسانات قیمت و بازار و تورم و بیکاری از جمله مهم ترین دلایل ایرانی ها برای مهاجرت به کشورهای دیگر می باشد. افراد تحصیل کرده ایرانی با طی کردن مراحل سخت و دشوار دانشجویی و فارغ تحصیلی انتظار اشتغال و کار با حقوق بالا و مزایای فراوان را دارد، اما متاسفانه در سال های اخیر بیکاری آینده شغلی و حرفه ای همه افراد را تحت تاثیر قرار داده است و بنا به شرایط نامناسب و نامساعد حرفه ای این افراد به محض فارغ تحصیلی در جست و جوی کشور مناسب برای مهاجرت می باشند.

در واقع این روزها مهاجرت تنها راه یافتن شغل با حقوق مکفی و زندگی در آرامش و امنیت برای قشر تحصیل کرده و افراد عامی و حتی با سواد پایین می باشد. در سال های اخیر پدیده جدیدی به نام فرار مغزها موجب شده است تا بسیاری از جوانان نخبه و سرآمد ایرانی برای یافتن شغل و زندگی بهتر راهی کشورهای اروپایی و آمریکا و کانادا شوند. متاسفانه با خروج هر جوان نابغه و با استعداد فرصت پیشرفت و رشد کشور ایران قدمی به عقب می رود. اما موانع و مشکلات موجود در کشور برای قشر جوان و نخبه منجر به فرار آن ها از کشور می شود.کشورهای صنعتی و پیشرفته جهان با ارائه بورسیه های تحصیلی و مزایای شگفت به بهترین وجه ممکن از توان و نیرو و انرژی و علم و دانش این افراد در جهت پیشرفت و توسعه کشور خود استفاده می کنند. دانشگاه های برتر جهان همواره در پی یافتن استعدادهای برتر و نخبگان ایرانی می باشند تا با بهره مندی از علم و دانش این افراد توسعه کشور خود را گسترده تر کنند. بسیاری از برترین نخبه های ایرانی در شرکت های بین المللی و در پست های مدیریتی جهانی مشغول کار و اشتغال می باشند.

در این راستا مشاوران و کارشناسان موسسه حقوقی و مهاجرتی میرداماد( توسعه گران عدالت و مهر) به تهیه این مقاله پرداختند تا شرایط زندگی مهاجران ایرانی در خارج از کشور را مورد بررسی قرار دهند. اگر درصدد مهاجرت به خارج از کشور می باشید و شرایط زندگی در کشورهای دیگر را نمی دانید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید.

معیارهای تعیین سطح کیفیت زندگی در کشورهای جهان

متقاضیان ایرانی که قصد مهاجرت به خارج از کشور را دارند، باید قبل از انتخاب کشور مورد نظر اهداف زندگی و اقامت در خارج از کشور را برای خود مشخص کنند. اگر هدف از مهاجرت به یک کشور اخذ اقامت دائم و زندگی در آن کشور است، باید در مورد امکانات رفاهی و خدمات اجتماعی و حقوق شهروندی آن کشور بررسی های دقیقی صورت گیرد. متقاضی باید به بررسی کیفیت زندگی و استانداردهای یک زندگی مناسب در آن کشور بپردازد.معیارهای مهم در تعیین سطح کیفیت زندگی و دارا بودن استانداردهای لازم برای زندگی در یک کشور میزان جرم و جنایت، رعایت حقوق شهروندی، سطح زندگی افراد بر اساس سطح فقر و یا تمکن و ثروت و ارائه خدمات شهروندی و اجتماعی می باشد. مثلا کشورهای اروپایی مانند آلمان، اتریش، دانمارک، نروژ، سوئیس و کانادا دارای معیارهای ذکر شده برای یک زندگی مناسب می باشند. در واقع پایین بودن میزان جرم و جنایت در این کشورها، وجود آزادی های مدنی و اجتماعی و بالا بودن سطح درآمد این کشورها را به مقصد مناسبی برای مهاجرت تبدیل کرده است.

اما کشورهایی مانند پاکستان، مالزی و هندوستان که فاقد امکانات رفاهی مناسب برای مهاجران می باشند و حتی شهروندان این کشورها زندگی مناسبی ندارند، صلاحیت لازم برای زندگی و کار و تحصیل را ندارند. اگر هدف از مهاجرت به کشورهای دیگر برای متقاضیان ایرانی یافتن شغل در آن کشور باشد، باید به شاخص هایی مانند نرخ تورم، نرخ بیکاری، امکان کار و اشتغال پس از تمام شدن دوره تحصیلی و موارد دیگر در این مورد توجه کرد.برخی از کشورهای اروپایی که عضو اتحادیه اروپا و پیمان شینگن هستند، به متقاضیان تحصیل در این کشورها فرصت جست و جوی کار پس از فارغ تحصیلی را از ۶ ماه تا ۲ سال ارائه می دهند. متقاضیان ایرانی در برخی کشورهای اروپایی می توانند به زبان رسمی آن کشور در دانشگاه های دولتی به صورت رایگان تحصیل کنند و پس از فارغ تحصیلی با یافتن کار ویزای کار این کشورها را اخذ کنند و پس از چند سال کار و اشتغال برای دریافت اقامت دائم اقدام کنند.

معیارهای انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت

به طور کلی شاخص ها و معیارهای مهم و تاثیرگذار در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت و زندگی و اقامت ثبات و امنیت اجتماعی و اقتصادی و سیاسی و دارا بودن نظام حقوقی سالم و به دور از فساد و حمایت دولت از مهاجران می باشد. علاوه بر این موارد برابری رفتار میان مهاجران و اتباع و شهروندان آن کشور و پایین بودن نرخ بیکاری و تورم را نیز می توان به عنوان مهم ترین معیارهای انتخاب کشور مناسب برای مهاجرت و زندگی دانست.امکان اخذ تابعیت و شهروندی با روش های مختلف مهاجرت به کشور مقصد و همچنین دارا بودن سیستم آموزشی معتبر و امنیت اقتصادی از ملاک هایی است که مهاجران در انتخاب کشور مناسب برای مهاجرت به آن ها توجه ویژه ای دارند. ثبات اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و امید به آینده ای روشن و کسب درآمد کافی برای گذران زندگی و اوقات فراغت و تفریح و در کل زندگی سالم و باکیفیت از جمله موارد مهم در مهاجرت مهاجران به کشورهای دیگر محسوب می شود.

معیارهای انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت
معیارهای انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت

برابری رفتار میان مهاجران و شهروندان یک کشور

یکی از موارد مهم در انتخاب کشور مناسب برای مهاجرت موضوع رفتارهای بدور از تبعیض می باشد. این قانون در مورد برابری رفتار میان مهاجران و اتباع یک کشور از طرف دولت آن کشور می باشد. بر اساس این قانون اگر کشوری رفتاری مغایر با حق و حقوق شهروندی با مهاجران داشته باشد، فرد مهاجر می تواند از رفتار دولت شکایت کند.برخی از کشورها تا زمانی که فرد مهاجر با کار و اشتغال و فعالیت اقتصادی در رشد اقتصادی و پویایی آن کشور نقش داشته باشد، از فرد مهاجر نهایت استفاده را می برند و زمانی که فرد مهاجر به دلیل از کارافتادگی و یا ضعف و بیماری نفعی برای کشور نداشته باشد، مجوز اقامت مهاجر را باطل می کنند. برخی از کشورهای عربی همانند امارات متحده عربی از این شیوه پیروی می کنند. در واقع مهاجران نمی توانند تابعیت و شهروندی کشور امارات متحده عربی را اخذ کنند و اقامت آن ها در این کشور اقامت موقت می باشد.

امنیت شغلی و حرفه ای مهاجران

اولین موضوع مورد نیاز همه مهاجران در کشورهای دیگر خارجی، امنیت شغلی و حرفه ای در کشور مورد نظر می باشد. موضوع امنیت شغلی و ثبات اقتصادی از موضوعات مهم در امر مهاجرت محسوب می شود. عادلانه بودن نظام قضایی کشور و بحث مصادره اموال و ثبات اقتصادی از مهم ترین موارد در مهاجرت شغلی و سرمایه گذاری در کشورهای مختلف به شمار می آید. کشورهایی که دارای سیستم قضایی قدرتمند و مستقل می باشند، مهاجر در آن کشور با اطمینان اقدام به سرمایه گذاری می کند و اطمینان دارد که اگر در امر سرمایه گذاری با مشکلی مواجه شود، سیستم قضایی عادل به برابری و عدالت قضاوت می کند و حکم می راند و دادگاه ها جدا از ملیت و نژاد و بحث ارتباطات و توافقات سیاسی و اجتماعی عمل می کنند. سیستم نظامی کشور انگلستان مثال خوبی از این اقتدار در نظام قضایی می باشد که فارغ از توافقات دیپلماتیک بین کشورها به برابری حکم می راند.اما در طرف دیگر کشورهای عربی با سیستم های قضایی فرمایشی و با رشوه و تداخل افراد بانفوذ و رای و نظر عده ای قلیل بر مسند حکومت نشسته به صدور حکم می پردازند که بیشتر این حکم ها به صورت ناعادلانه می باشد. در بحث برشمردن عوامل امنیت و ثبات در سرمایه گذاری خارجی آن چه بیشتر از همه نمود پیدا می کند، درستی و عدم فساد در نظام قضایی و برابری در دادگاه ها و آزادی های مدنی و اجتماعی می باشد. وجود فساد و دستگاه قضایی فاسد فضای نادرستی را در جامعه به وجود می آورد که منجر به عدم امنیت اجتماعی و سپس عدم امنیت اقتصادی برای آن کشور می شود. در فضای مبهم و بدون امنیت اقتصادی و ثبات هیچ سرمایه گذاری ترغیب به سرمایه گذاری نمی شود.

امنیت و ثبات اجتماعی برای مهاجران

بر اساس بررسی های دقیق انجام شده در سال ۲۰۱۹ کشورهای جهان بر طبق امنیت شخصی، مخاطرات طبیعی و جنگ رتبه بندی شدند. برخی از کشورها درگیر جنگ های طولانی داخلی و خارجی می باشند، در برخی از کشورهای درصد وقوع بلایای طبیعی بیشتر از دیگر کشورها می باشد و یا نرخ جرم و جنایت در برخی کشورها همواره در بالاترین درصد قرار دارد. در این بررسی معیار و شاخص امنیت و آرامش اجتماعی و مدنی کشورها بر اساس این موارد سنجیده شده است. بر این اساس می توان گفت که:

  • کشور ژاپن علی رغم توسعه یافتگی و صنعتی بودن از لحاظ امنیت در رتبه ۴۳ جهان قرار دارد که این امر مربوط به وقوع بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله و سونامی می باشد.
  • کشور فیلیپین با حداقل امنیت به دلیل وقوع بلایای طبیعی در بدترین رتبه امنیت قرار دارد.
  • کشور یمن به دلیل جنگ داخلی و خارجی و همچنین قحطی در بدترین رتبه امنیت قرار دارد.
  • بیشتر کشورهای اروپایی با دارا بودن ثبات و امنیت اقتصادی و اجتماعی و سیاسی جز ۲۰ کشور امن جهان محسوب می شوند.
  • کشورهای کانادا، نیوزلند، سنگاپور و قطر از لحاظ دارا بودن ثبات اقتصادی و امنیت و آرامش و توسعه یافتگی و عدم وجود جنگ های داخلی و خارجی با رتبه کمتر از ۲۰ از جمله برترین کشورهای امن جهان برای زندگی و کار و تحصیل محسوب می شوند.
  • کشور آمریکا علی رغم توسعه و پیشرفت به دلیل وجود جرائم خشونت آمیز و وقوع حوادث طبیعی در رتبه ۶۵ این رتبه بندی قرار دارد.
  • کشورهای بنگلادش، گواتمالا و السالوادر که از لحاظ اقتصادی در حد متوسط تا ضعیف می باشند، به دلیل وقوع حوادث طبیعی و زمین لرزه و جنگ از لحاظ امنیت در رتبه های پایین قرار دارند.
  • کشور اوکراین به دلیل عدم توسعه اقتصادی و وجود جنگ و خشونت در بخش شرقی این کشور از رتبه پایینی در امنیت برخوردار است. کشور روسیه نیز به دلیل درگیری در جنگ های طولانی دارای رتبه پایینی در امنیت می باشد.
امنیت و ثبات اجتماعی برای مهاجران
امنیت و ثبات اجتماعی برای مهاجران

رعایت حقوق شهروندی برای مهاجران

برخی از کشورهای جهان دارای نظام حقوقی سالم و سیستم قضایی مطلوب می باشند و از حقوق مدنی و شهروندی مناسبی برخوردار می باشند. رعایت برابری در دادگاه ها و عدم تبعیض نژادی نیز از جمله موارد مهم در این کشورها می باشد. از جمله کشورهای دارای سیستم حقوقی و قضایی سالم که تبعیضی در اجرای حقوق شهروندی و مدنی میان مهاجران و اتباع و شهروندان این کشور قائل نمی شوند، کشورهای سوئد، نیوزلند، نروژ، دانمارک، هلند، کانادا، انگلیس، استرالیا، آمریکا،اتریش، آلمان، بلژیک، فرانسه، لهستان، پرتغال، اسپانیا، گرجستان، هند، مکزیک، اروگوئه، بوسنی و هرزگوین، جمهوری چک، ژاپن، استونی، کره جنوبی، برزیل، کلمبیا و اندونزی را می توان نام برد.

ثبات اقتصادی برای مهاجران

در میان معیارهای مهم برای انتخاب کشور مناسب برای مهاجرت، ثبات اقتصادی و رونق و رشد مالی و اقتصاد پویا و فعال را می توان نام برد. مهاجران به منظور اطمینان از امر سرمایه گذاری و سوددهی و همچنین افزایش ارزش بودجه سرمایه گذاری شده در کشورهای خارجی شاخص های فراوانی را در نظر می گیرند که از این میان ثبات و رشد اقتصادی مهم ترین شاخص محسوب می شود. کشورهایی برای سرمایه گذاری سودآور می باشند که دارای پایین ترین نرخ تورم و نرخ بیکاری باشد.کشور ایران بنا به وجود نوسانات ارزی و تورم بالا و هر روز در حال افزایش و اقتصاد مشکل دار و به دلایل اجتماعی و سیاسی که هر روز با یک بحران مواجه است، کشور مناسبی برای سرمایه گذاری نمی باشد. در واقع این کشور بنا به اقتصاد مشکل دار و بازار کساد و عدم ثبات اقتصادی مکان مناسبی برای سرمایه گذاری خارجی محسوب نمی شود و سرمایه گذاران خارجی به دنبال کشورهای امن با ثبات اقتصادی و اجتماعی و سیاسی می باشند. کشورهای کانادا، آلمان، سوئیس، آمریکا، چین، انگلستان، هند، ایتالیا، برزیل، اسپانیا، استرالیا، روسیه، کره جنوبی، آرژانتین، لهستان، تایوان. کره جنوبی، هلند و اندونزی از لحاظ اقتصادی دارای ثبات و امنیت می باشند و مهاجران با سرمایه گذاری در این کشورها به سودآوری مطلوبی نائل می شوند.

حمایت و پشتیبانی از مهاجران

برخی از کشورهای جهان با حمایت های فراوان و ایجاد فضای مطمئن زمینه لازم را در جهت مهاجرت شغلی و تحصیلی و سرمایه گذاری فراهم می کنند. این کشورها با تسهیل روند مهاجرت و تسهیلات بانکی و ارائه حمایت های حقوقی شرایط مناسبی را به منظور جذب سرمایه گذاران خارجی انجام می دهند. کشورهای آمریکا، آلمان، اسپانیا، چین، ژاپن، مجارستان، پرتغال، دانمارک، فیلیپین و ایرلند از جمله کشورهایی می باشند که سرمایه گذار می تواند از حمایت های دولت در امر سرمایه گذاری و در حین اجرای طرح های تجاری و فعالیت های تجاری برخوردار شود.

حمایت و پشتیبانی از مهاجران
حمایت و پشتیبانی از مهاجران

عدم تبعیض نژادی برای مهاجران

مهاجران ترجیح می دهند به کشورهایی مهاجرت کنند که در رفتار مدنی و اجتماعی تبعیض میان مهاجر و شهروندان و اتباع آن کشور وجود نداشته باشد. مهاجران تمایل دارند با آن ها همانند دیگر افراد و شهروندان آن کشور رفتار شود و این که بتوانند از همه حقوق شهروندی مانند شهروند آن کشور برخوردار شوند.برخی از کشورها مانند کشور آلمان و اتریش از لحاظ تبعیض نژادی هنوز تفاوت هایی را در رفتار با مهاجران نشان می دهند. با این که دولت این کشورها اذعان دارند که مهاجران وشهروندان این کشور تفاوتی از لحاظ حقوق شهروندی ندارند، اما رفتار تبعیض آمیز و تبعیض نژادی مردمان این کشورها مهاجران را برای مهاجرت به این کشورها با تردید مواجه می کند. از جمله کشورهایی که بدون تبعیض نژادی و نابرابری اجتماعی مهاجران می توانند در آن کشورها زندگی و کار کنند، یونان، هنگ کنگ، ایسلند، آمریکا، بریتانیا، اسپانیا، رومانی، ایتالیا، ژاپن، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالتا، هلند، نیوزلند، نروژ، پرتغال، سنگاپور، اسلواکی، اسلوونی، کره جنوبی، سوئد، سوئیس، تایوان و اروگوئه را می توان نام برد.

اخذ اقامت و تابعیت از طریق مهاجرت

در بررسی معیارهای مناسب برای انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت ایرانی ها می توان امکان اخذ اقامت دائم و تابعیت و شهروندی را از موارد مهم در این انتخاب ذکر کرد. به طور کلی مهاجران برای اهداف گوناگون اقدام به مهاجرت به کشورهای مختلف می کنند. اخذ تابعیت و اقامت از جمله یکی از این اهداف محسوب می شود. برخی کشورها در ازای سرمایه گذاری خارجی به مهاجران حق اقامت دائمی و تابعیت را اعطا می کنند. سرمایه گذاری در هر کشور باید دارای امتیازهای متقابل برای هر دو طرف باشد تا سرمایه گذاران برای این امر ترغیب شوند.کشورهایی که در ازای سرمایه گذاری خارجی به مهاجر مجوز اقامت و تابعیت اعطا می کنند، به نوعی از این مهاجر حمایت می کنند. کشورهایی که مهاجر سرمایه گذار از اخذ مجوز اقامت و تابعیت آن کشور محروم است، امر سرمایه گذاری صرفا با هدف تجارت و سوددهی در این کشورها صورت می گیرد و مهاجر از سرمایه گذاری در این کشورها قصد اخذ اقامت و تابعیت ندارد.

اخذ اقامت و تابعیت از طریق مهاجرت
اخذ اقامت و تابعیت از طریق مهاجرت

در برخی از کشورها مانند کشور قبرس و مالتا مهاجر با سرمایه گذاری در مالتا و قبرس می تواند فورا تابعیت و شهروندی این کشورها را اخذ کند. اما بیشتر کشورهای جهان برای اعطای تابعیت و شهروندی به مهاجران نیازمند مدت زمانی می باشند که مهاجر در این کشورها اقامت داشته باشد.متقاضی مهاجرت در کشورهای اروپایی و استرالیا و آمریکا و نیوزلند از این مزیت برخوردار است که پس از فارغ تحصیلی و یافتن کار مناسب و مرتبط با رشته تحصیلی می تواند ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کند و پس از ۵ سال کار و اشتغال در آن کشور اقامت دائم را اخذ کند. متقاضی با کار و اشتغال و رعایت چندین شرط لازم می تواند تابعیت و شهروندی این کشورها را پس از ۵ تا ۱۰ سال دریافت کند.به همین روش متقاضی می تواند با تحصیل اقامت دائم و تابعیت برترین کشورهای اروپایی را اخذ کند. متقاضی با دریافت مجوز اقامت دائم و یا تابعیت کشورهای اروپایی عضو اتحادیه اروپا و حوزه شینگن از این مزیت شگرف برخوردار می شود که می تواند در همه کشورهای اروپایی زندگی و کار و اقامت کند و بدون اخذ ویزا به این کشورها رفت و آمد کند.

اشتغال و کار برای مهاجران

به طور کلی می توان گفت که یکی از مهم ترین دلایل مهاجرت به کشورهای دیگر برای متقاضیان ایرانی یافتن کار و شغل می باشد. بر این اساس متقاضیان به منظور انتخاب کشور مناسب برای مهاجرت باید به معیارهای مهم در یافتن شغل در کشور مورد نظر توجه فراوانی کنند. یکی از معیارهای مهم در تعیین کشور مناسب برای مهاجرت نرخ بیکاری آن کشور است. اگر نرخ بیکاری کشورها را مورد بررسی قرار دهیم، می بینیم که کشورهای اروپایی برتر مانند سوئیس و هلند و نروژ دارای پایین ترین نرخ بیکاری می باشند.در واقع نرخ بیکاری کمتر از ۶ درصد تعیین کننده کشور مناسب برای تحصیل و سپس کار و اشتغال می باشد. برخی از کشورها نیازمند افراد متخصص و تحصیل کرده در برخی رشته های خاص می باشند که متقاضیان می توانند پس از بررسی مشاغل مورد نیاز آن کشور و تحصیل در همان رشته زمینه لازم در جهت اشتغال پس از فارغ تحصیلی را فراهم کنند. در ادامه به ذکر نرخ بیکاری برخی از کشورهای برتر جهان می پردازیم:

  • سوئیس: نرخ بیکاری ۷۹/۲
  • جمهوری چک: نرخ بیکاری ۱/۳
  • مجارستان: نرخ بیکاری ۵/۳
  • نروژ: نرخ بیکاری ۵/۳
  • هلند: نرخ بیکاری ۵/۳
  • آمریکا: نرخ بیکاری ۶/۳
  • دانمارک: نرخ بیکاری ۷/۳
  • اتریش: نرخ بیکاری ۶/۴
  • کانادا: نرخ بیکاری ۶/۵
  • آلمان ۳/۵
اشتغال و کار برای مهاجران
اشتغال و کار برای مهاجران

اخذ ویزای همراه برای مهاجران

بسیاری از کشورهای جهان با تسهیل روند مهاجرت و ارائه امکانات لازم به مهاجران زمینه لازم در جهت اقامت و کار و زندگی را برای آن ها فراهم می کنند. یکی از مهم ترین موارد در مهاجرت امکان اخذ ویزای همراه برای اعضا خانواده و همسر مهاجر می باشد. در واقع برخی کشورها برای اتحاد و پیوستگی خانواده و همراهی خانواده با مهاجر اهمیت فراوانی قائل می شوند و شرایط را برای اعطای این ویزا برای مهاجر فراهم می کنند. دانشجو و مهاجر مشغول به تحصیل در کشورهای آلمان، دانمارک، فرانسه و سوئد امکان همراهی اعضا خانواده و همسر خود را از ابتدای مهاجرت دارا می باشد. برخی کشورها پس از گذشت یک سال از تحصیل امکان اخذ ویزای همراه را برای دانشجو امکان پذیر می کنند.حق و حقوق اجتماعی اعضا خانواده و همسر دانشجو در حین تحصیل دانشجو و اقامت در کشور مورد نظر در برخی کشورها به طور دقیق رعایت می شود. در برخی کشورها فرزندان دانشجو می توانند به طور رایگان به تحصیل بپردازند و یا در برخی کشورها مانند کانادا، آلمان و کشورهای اسکاندیناوی همسر دانشجو می تواند به طور تمام وقت به کار و اشتغال بپردازد. البته اخذ مجوز کار برای همسر دانشجو در برخی کشورها امکان پذیر نمی باشد.

۱۰ کشور برتر جهان برای مهاجرت از نظر اقتصادی

بر اساس رتبه بندی صندوق بین المللی پولIMF در سال ۲۰۱۹ در حدود ۱۰ کشور برتر از لحاظ اقتصادی عبارت است از:

آمریکا، چین، ژاپن، آلمان، هند، فرانسه، انگلیس، ایتالیا، برزیل و کانادا.کشور آمریکا بر اساس این رتبه بندی قدرتمندترین اقتصاد جهان را دارد و کشور چین در رتبه دوم در دهه های آینده به مقام اول خواهد رسید. کشور هند که بر اساس این رتبه بندی در رتبه ۵ قرار دارد، در سال ۲۰۱۸ در رتبه ۸ قرار داشت و در این رنکینگ جهانی از انگلستان و فرانسه پیشی گرفته است.

هزینه های زندگی برای مهاجران

از مهم ترین موارد دخیل در امر مهاجرت هزینه های زندگی در کشورهای دیگر جهان می باشد. قاعدتا کشورهای اروپایی دارای بالاترین هزینه های زندگی برای متقاضیان ایرانی می باشد. البته در این میان هزینه زندگی در برخی از کشورهای اروپایی بسیار مناسب می باشد. متقاضیان ایرانی که فاقد تمکن مالی کافی برای تامین هزینه های زندگی خود می باشند، می توانند برای مهاجرت کشورهای آسیایی را انتخاب کنند.کشورهای همسایه ایران مانند کشور ترکیه از بهترین کشورها برای مهاجرت ایرانی ها از لحاظ هزینه های زندگی می باشد، چرا که هزینه های خورد و خوراک و هزینه اجاره خانه و کرایه حمل و نقل عمومی در این کشور بسیار مناسب می باشد. یکی از ارزان ترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت ایرانی ها کشور اسلواکی می باشد. متقاضیان ایرانی می توانند با کم ترین هزینه زندگی در اسلواکی زندگی کنند و اقامت آن را اخذ کنند.

هزینه های زندگی برای مهاجران
هزینه های زندگی برای مهاجران

سخن آخر

در این مقاله شرایط زندگی در خارج از کشور برای مهاجران مورد بررسی دقیق و علمی قرار گرفت. از مجموع موارد شرح داده شده می توان نتیجه گیری کرد که امنیت شغلی و حرفه ای، رفاه اجتماعی و کیفیت زندگی و امنیت و ثبات اجتماعی از مهم ترین موارد مورد توجه در انتخاب کشور مناسب برای مهاجرت می باشد. علاوه بر این موارد رعایت حقوق شهروندی و حمایت و پشتیبانی از مهاجران و امکان اخذ اقامت و تابعیت را می توان از دیگر موارد مهم در مهاجرت به کشورهای خارجی عنوان کرد.

اگر با خواندن این مقاله هنوز نیازمند کسب اطلاعات بیشتری در مورد شرایط زندگی مهاجران در کشورهای خارجی می باشید، می توانید با برخورداری از خدمات مشاوره مهاجرتی موسسه حقوقی و مهاجرتی میرداماد( توسعه گران عدالت و مهر) تصمیم درست و مناسبی برای انتخاب کشور برتر برای مهاجرت اتخاذ کنید. مشاوران برجسته و مجرب موسسه ما در شعبه های تهران و شیراز با سابقه صدها پرونده مهاجرت تحصیلی و شغلی بهترین گزینه مهاجرتی را به متقاضیان ارائه می دهند و با پیگیری های مکرر و دقیق موارد مهم و مفید را برای متقاضیان شرح می دهند و شرایط لازم برای مهاجرت مهاجران را فراهم می کنند.

این مقاله به بررسی شرایط زندگی در خارج از کشور برای مهاجران پرداخت. اگر می خواهید دلایل مهاجرت ایرانی ها به خارج از کشور و معیارهای انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت را بدانید، اگر می خواهید بدانید در کدام کشورها مهاجران دارای امنیت شغلی و حرفه ای می باشند و یا کدام کشورها دارای امنیت و ثبات اجتماعی برای مهاجران است، اگر می خواهید بدانید در کدام کشورها حقوق شهروندی برای مهاجران رعایت می شود و یا کدام کشورها از مهاجران حمایت و پشتیبانی می کنند و به برابری با آن ها رفتار می کنند، اگر می خواهید با ده کشور قدرتمند جهان از نظر اقتصادی آشنا شوید، این مقاله کامل و مقاله های موسسه حقوقی و مهاجرتی میرداماد( توسعه گران عدالت و مهر) را دنبال کنید تا بدون پرداخت هزینه از خدمات مشاوره ای این موسسه برتر در سطح کشور برخوردار شوید.

سوالات متداول در مورد شرایط زندگی در خارج از کشور برای مهاجران

1- معیارهای تعیین سطح کیفیت زندگی در کشورهای جهان کدامند؟

میزان جرم و جنایت، رعایت حقوق شهروندی، سطح زندگی افراد بر اساس سطح فقر و یا تمکن و ثروت و ارائه خدمات شهروندی و اجتماعی

2- آیا کشور امارات متحده عربی مجوز اقامت دائم اعطا می کند؟

خیر. مهاجران نمی توانند تابعیت و شهروندی کشور امارات متحده عربی را اخذ کنند و اقامت آن ها در این کشور اقامت موقت می باشد.

3- کدام کشور دارای سیستم قضایی قدرتمند و مستقل می باشد؟

سیستم نظامی کشور انگلستان مثال خوبی از اقتدار در نظام قضایی می باشد که فارغ از توافقات دیپلماتیک بین کشورها به برابری حکم می راند.

4- امن ترین کشورهای جهان کدامند؟

کانادا، نیوزلند، سنگاپور و قطر از لحاظ دارا بودن ثبات اقتصادی و امنیت و آرامش و توسعه یافتگی و عدم وجود جنگ های داخلی و خارجی با رتبه کمتر از ۲۰ از جمله برترین کشورهای امن جهان محسوب می شوند.

5- ۱۰ کشور برتر جهان برای مهاجرت از نظر اقتصادی کدامند؟

آمریکا، چین، ژاپن، آلمان، هند، فرانسه، انگلیس، ایتالیا، برزیل و کانادا

6- مهم ترین معیار در اشتغال و کار برای مهاجران چیست؟

نرخ بیکاری کمتر از ۶ درصد تعیین کننده کشور مناسب برای تحصیل و سپس کار و اشتغال می باشد.

7- کشورهای بدون تبعیض نژادی و نابرابری اجتماعی کدامند؟

یونان، هنگ کنگ، ایسلند، آمریکا، بریتانیا، اسپانیا، رومانی، ایتالیا، ژاپن، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالتا، هلند، نیوزلند، نروژ، پرتغال، سنگاپور، اسلواکی، اسلوونی، کره جنوبی، سوئد، سوئیس، تایوان و اروگوئه

8- کدام کشورها از مهاجران حمایت می کنند؟

آمریکا، آلمان، اسپانیا، چین، ژاپن، مجارستان، پرتغال، دانمارک، فیلیپین و ایرلند

9- کدام کشورها دارای ثبات اقتصادی برای مهاجران می باشند؟

کشورهای کانادا، آلمان، سوئیس، آمریکا، چین، انگلستان، هند، ایتالیا، برزیل، اسپانیا، استرالیا، روسیه، کره جنوبی، آرژانتین، لهستان، تایوان. کره جنوبی، هلند و اندونزی

10- موارد مهم در مهاجرت مهاجران چیست؟

امکان اخذ تابعیت و شهروندیدارا بودن سیستم آموزشی معتبر و امنیت اقتصادیثبات اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و امید به آینده ای روشن و کسب درآمد کافی زندگی سالم و باکیفیت

11- ارزان ترین کشورها برای مهاجرت ایرانی ها کدامند؟

کشور ترکیه و اسلواکی از بهترین کشورها برای مهاجرت ایرانی ها از لحاظ هزینه های زندگی می باشد.

اسکرول به بالا