071-91009294  | 021-88724227  |

مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور

مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور

مشاوره فوری و کاملا رایگان با برترین و مجرب ترین مشاوران در ایران

مشاوره رایگان فوری

مشاوره رایگان تهران

مشاوره رایگان شیراز

فرم ارزیابی رایگان

مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور
مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور

اغلب دانشجویان و دانش آموزان از کشور های جهان سوم و یا حتی پیشرفته، تمایل شدیدی به تحصیل در کشوری متفاوت را دارند تا تجربه تحصیلی جدیدی کسب کنند. مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور تنها با دانستن و داشتن شرایط خاص خود امکان پذیر است و نمی توان بدون برنامه اقدام کرد. در این مقاله از موسسه حقوقی میرداماد در این باره بیشتر صحبت می کنیم.

شرایط مهاجرت تحصیلی به به خارج از کشور

انتخاب دوره مناسب برای اعزام دانشجو و تحصیل در خارج از کشور؛ این مهم ترین مرحله برای شما می باشد. باید تصمیم بگیرید بهترین دوره برای شما کدام است (بهترین دوره برای خود شما و نه هیچکس دیگر). باید دوره و همچنین شهری که می خواهید در آن تحصیل کنید، را انتخاب کنید. پس از انتخاب دوره مد نظرتان و قبل از اتمام مهلت ثبت نام، باید آزمون های مورد نیاز را بگذرانید و نمره های آنها را دریافت کنید. سپس می توانید نمره ها را به گروه یا دانشکده آموزشی مورد نظر، به صورتی که در راهنما آمده است، ارسال کنید.

هنگامی که کارتان با آزمون ها و آماده کردن مدارک برای اپلای تمام شد، درخواست (application) خود را تکمیل کرده و ارسال کنید. باید در مورد نیازمندی های ویزای دانشجویی سوال کنید و مطمئن شوید که دارای یک پاسپورت هستید. شرایط هر کشور با کشور دیگر متفاوت است، پس از قبل این مورد را مد نظر داشته باشید.

مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور

هنگامی که جواب پذیرش خود را دریافت کردید، در مورد مدارک رسمی برای ارسال و پذیرش سوال کنید. مدارک رسمی مورد نیاز برای درخواست ویزا در کشورهای مختلف با هم فرق دارند. پس از این، برای ویزای دانشجویی درخواست کنید. می توانید از ماه ها قبل خودتان را آماده تحصیل در کشور مقصد کنید. نه تنها از این طریق می توانید برای مسافرت خارجیتان اطلاعات خوبی به دست آورید، همچنین برای آغاز این ماجراجویی آماده خواهید شد.

خود را برای رفتن آماده کنید. هنگامی که می دانید کجا میخواهید زندگی کنید، همه چیز را در مورد آن شهر مطالعه کنید. وبلاگ های آنلاین را مطالعه کنید، کتاب های مسافرت را تهیه کنید و تاریخچه شهر را بخوانید. با این کار در مورد جایی که می خواهید بروید و تمام کارهایی که پس از رفتن به آنجا انجام خواهید داد، بیشتر مشتاق خواهید شد.

خودتان را غرق در فرهنگ محلی کنید. این می تواند هدف نهایی شما از تجربه تحصیل در خارج باشد. شما تصمیم به تحصیل در یک کشور خارجی گرفته اید زیرا در مورد فرهنگ و رسومات آنها کنجکاو و هیجان زده هستید و همچنین می خواهید دیدتان را در مورد دنیا گسترش دهید. در نتیجه باید هر فرصتی که دارید یا غنیمت شمرده تا چیزهای جدید را تجربه کنید و از محدوده اطمینان خودتان خارج شوید.

با افراد مناسب وقت بگذرانید. یک بخش مهم از تحصیل بی نقص در خارج از کشور، افرادی هستند که شما با آنها وقتتان را می گذرانید. افراد نزدیک به شما، می توانند کل تجربه سفر شما را خوب یا بد کنند، بنابراین دوستانتان را به درستی انتخاب کنید. اگر دوستان درستی دارید، در انتها خیلی چیزها در مورد فرهنگ آن کشور یاد خواهید گرفت.

شرایط اخذ پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور

هزاران دانشگاه در سراسر دنیا پذیرای درخواست از سوی دانشجویان بین المللی می باشد. فرآیند درخواست برای دانشگاه می تواند دو سال زمان ببرد، بنابراین برنامه ریزی از قبل مهم است.

شرایط مورد نیاز تحصیلی (شامل مدرک مهارت های زبان انگلیسی) که در استرالیا به آن نیاز دارید، بسته به سطح تحصیلات شما متفاوت است. مؤسسات شرایط ورودی متفاوتی دارند، بنابراین با دقت اطلاعات دوره را در وب سایت دانشگاه مورد نظر مطالعه کرده و برای مشاوره با آنها تماس بگیرید.

راهنمایی عمومی در مورد شرایط ورودی سطوح مختلف تحصیلی:

  • زبان انگلیسی – شرایط ورودی بین مؤسسات و با توجه به سطح دوره زبان انگلیسی که قصد دارید بگذرانید، متفاوت است.
  • مدارس- شرایط ورودی بین مدارس بسته به ایالت یا کشوری که در آن تحصیل خواهید کرد، متفاوت است. عملکرد و توانایی تحصیلی در طول فرآیند درخواست در نظر گرفته می شود.
  • آموزش و تحصیل فنی و حرفه ای – مؤسسات VET (آموزش و تحصیل فنی و حرفه ای) در بسیاری از موارد آزمون ورودی ندارند. با این حال برخی از دوره ها ممکن است به دروس پیش نیاز مشخص یا الزامات تجربه کاری نیاز داشته باشند.
  • تحصیلات عالی کارشناسی – برای ورود به دوره کارشناسی استرالیا به گواهی استرالیایی تحصیلی سال آخر دبیرستان (سال 12) یا معادل خارجی آن نیاز دارید. برخی از دوره های کارشناسی نیز دارای دروس پیش نیاز مشخصی هستند.
  • تحصیلات عالی کارشناسی ارشد – مؤسسه شما علاوه بر تکمیل رضایت بخش حداقل یک مدرک در مقطع کارشناسی، همچنین ممکن است توانایی تحقیق و یا تجربه کاری مرتبط را در نظر بگیرد.

دوره های زبان در خارج از کشور

اگر می خواهید دوره زبان در مدرسه خارجی بگذرانید، نیاز به نگرانی درباره نمرات خود ندارید. مدارس زبان برای کمک به خارجی ها جهت یادگیری زبان صرف نظر از زمینه تحصیلی آنان وجود دارد. پس هنگام درخواست برای مدرسه زبان در خارج نیازی به ارسال نمرات نیست.

دوره های زبان در خارج از کشور

شرایط اخذ ویزای تحصیلی در مهاجرت تحصیلی به به خارج از کشور

پروسه درخواست ویزای تحصیلی کمی گیج کننده است، زیرا پروسه درخواست برای هر کشور متفاوت می باشد. اما اگر اصول اساسی زیر و اصول مربوط به کشور خود را دنبال کنید ، مشکلی نخواهید داشت. متاسفانه بر خلاف اخذ پاسپورت، فرم درخواست یکسانی برای اخذ ویزای تحصیلی وجود ندارد و این فرم برای هر کشور متفاوت می باشد.

اولین گام ، بازبینی صفحه اطلاعات ویژه مهاجرت در وزارت امور خارجه آمریکا می باشد. با این کار مستقیما به فرم درخواست دسترسی نخواهید داشت ، اما می توانید اطلاعاتی از جمله موقعیت سفارت آمریکا و هر اداره کنسولگری ، آیا به ویزا نیاز دارید یا خیر ، اطلاعات امنیتی و جنایی، شرایط سلامت و پزشکی، جریمه مواد مخدر و غیره را کسب کنید.

گام بعدی مراجعه به وب سایت ” Border Agency” کشور مقصد می باشد. در این وب سایت می توانید فرم درخواست را بیابید. وب سایت هر کشور با یکدیگر متفاوت است ، اما می توان با راهنمایی های موجود در سایت ، فرم درخواست را به راحتی پیدا کنید. بخش ” تحصیلی یا students ” را پیدا کنید ، در بخش سوالات متداول یا FAQs فرم درخواست و شرایط آن توضیح داده شده است.

اکثر درخواست ها بر اساس سیستم امتیاز دهی انجام می شود. برای تکمیل فرم درخواست باید شرایط مالی و قبولی در یک موسسه معتبر را داشته باشید، سپس به امتیازات مورد نیاز برای ویزا احتیاج دارید. همانطور که قبلا گفته شد، یک فرم درخواست ویزای کلی وجود ندارد ، در زیر به نکات کلی پیشنهادی برای شفاف سازی برخی از قسمت های فرم درخواست توجه نمایید . علاوه بر فرم درخواست آنلاین ، شرایط مورد نیاز برای ویزای تحصیلی توضیح داده شده است .

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای استاندارد :

  • نامه ای از موسسه آموزشی خارج از کشور که در آن اسپانسر بودن آن موسسه مشخص شده باشد . همچنین اطلاعاتی از جمله شهریه ، اثبات وجود مسکن و غیره در آن قید شده باشد.
  • نامه ای که ثابت کند که دارای مبلغ مشخصی در حساب بانکی با نام خود هستید که برای تامین هزینه های خود می توانید از آن استفاده کنید ( پیشنهاد می کنیم مقاله مربوط به ارزانترین کشور برای تحصیل و زندگی را در این باره مطالعه کنید).
  • اثبات پرداخت شهریه موسسه آموزشی یا دانشگاه
  • ارائه اطلاعات بیومتریک: پس از تکمیل فرم درخواست آنلاین ، به طور اتوماتیک قرار ملاقاتی برای گرفتن اثر انگشت شما ترتیب داده می شود . در آن روز باید به نزدیک ترین مرکز مهاجرت یا کنسولگری مراجعه کنید تا اثر انگشت شما را به صورت الکترونیکی ثبت کنند.
  • پاسپورت : شما باید پاسپورت خود را از پیش تهیه کرده باشید. باید پاسپورت خود را همراه با سایر مدارک دیگر به کشور مقصد پست کنید . پاسپورت ،همراه با ویزا به شما بازگردانده خواهد شد.
  • ارائه یک یا چند قطعه عکس با کیفیت : تعداد و سایز عکس به کشور مقصد بستگی دارد.

محدودیت سنی مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور

اگرچه برخی از شما ممکن است بخواهید در دهه سوم یا اوایل دهه چهارم زندگیتان در یک کشور خارجی تحصیل کنید، گاهی ذهنتان درگیر این مسئله می شوید که اصلا آیا در خارج تحصیل کنید یا خیر؟ دلیل این شک و دودلی می تواند مسائل مالی، مسئولیت های خانوادگی یا … باشد.

یک فرد 17 ساله یا 40 ساله فرقی ندارند، افراد از گروه های سنی مختلف دوست دارند تحصیلات عالی در کشورهای خارجی داشته باشند. هیچ نکته عجیبی در این مسئله وجود ندارد. اما اگر بخواهیم به این سوال اساسی “سن مناسب برای تحصیل در خارج چند سال است؟” جواب بدهیم، بستگی به قوانین هر کشور دارد.

هنگامی که جوان تر هستید می توانید دوره های کوتاه مدت زبان را بگذرانید. به عنوان مثال Ashville Harrogate دوره های زبان انگلیسی تابستانی برای دانش آموزان با سنین 6 تا 18 سال برگزار می کند. این دوره ها 1 تا 3 هفته طول می کشد.

جهت ادامه تحصیل در خارج برای یک دوره بلندمدت تر، شما باید سنتان از 13 بیشتر باشد. محدودیت سنی برای دوره های دبیرستان 15 سال است. برای اینکه بتوانید در کالج یا دانشگاه تحصیل کنید باید دبیرستان را تمام کرده باشید، پس معمولا سن شما بیشتر از 18 سال است. با این حال، محدودیت های زمانی برای کشورهای گوناگون با هم تفاوت دارند.

شرایط کار و اقامت پس از تحصیل در خارج از کشور

برای کار در کشور های خارجی در اینجا ده مورد برای جستجوی بهتر شغلی به شما پیشنهاد شده است. حتی در مواقع بیکاری روش هایی برای تقویت و تضمین آمادگی خود در هنگام یافتن کار مورد نظر وجود دارد. حتماً توصیه های زیر را دنبال کنید و پر انرژی باشید.

  • نترسید

وضعیت ذهنی شما بسیار مهم است و اگر بیش از حد به نکات منفی توجه کنید، بعید است بتوانید خودتان به تنهایی کاری را انجام دهید. نیافتن شغل بلافاصله پس از فارغ التحصیلی وقفه ای بسیار کوچک در پیشرفت است، اجازه ندهید کاملاً شما را نا امید کند.

  • رزومه خود را اصلاح کنید

ممکن است فکر کنید رزومه فعلی شما عالی است؛ اما بهتر است لحظه به لحظه آن را بازبینی کنید. باید اشکالات آن را بررسی کنید، اطلاعات تماس را به روز رسانی کنید و غیره. همچنین می توانید از این زمان برای یافتن راه هایی بهره ببرید تا رزومه خود را برجسته سازید.

  • نمونه کار های خود را بسازید

اگر نویسنده هستید، نوشتن را شروع کنید. اگر عکاس هستید، عکس برداری کنید. شاغل نبودن شما به معنی کار نکردن شما نیست. خدمات خود را حتی به صورت رایگان به دوستان ارائه دهید. هدف ساختن نمونه کاری است. هنگامی که بالاخره به یک مصاحبه کاری دعوت شدید، می توانید نمونه کاری مفصل و متنوعی را ارائه دهید.

  • یک دوره کارآموزی با حقوق بگذرانید

نکته ای که در مورد بسیاری از فارغ التحصیلان وجود دارد این است که در راه “معینی” قرار دارند. آنها این دیدگاه را از زندگی بعد از کالج دارند و زمانی که مسائل طبق خواسته آنها پیش نمی رود، قادر به انعطاف پذیری نیستند. به عنوان یک کارآموز کار کنید. در واقع، شرکت مورد نظر خود را انتخاب کنید و به آنها پیشنهاد کارآموزی دهید. با این شیوه می توانید شانس خود را برای رسیدن به موفقیت بیشتر کنید یا حداقل برای زمانی که شغل خوبی یافتید، تجربه کاری خود را بهبود ببخشید.

شرایط کار و اقامت پس از تحصیل در خارج از کشور

  • زمان خود را داوطلبانه عرضه کنید

اگر کار نمی کنید، همچنین می توانید کارهای مثبتی انجام دهید و خدمات خود را داوطلبانه ارائه دهید. ایده بهتر این است که خدمات مرتبط با حرفه خود را ارائه دهید. برای مثال، اگر در رشته فناوری اطلاعات تحصیل کرده اید، می توانید پیشنهاد کمک برای ساخت سایت یا پایگاه اطلاعاتی را به یک پناهگاه محلی بدهید. اگرچه تنها پاداش آن، انجام کار خوب است، همچنین می توانید با بهره بردن از تقویت تجربه، تخصص و مهارت های خود، این زمان داوطلبانه را به حداکثر برسانید.

  • شبکه

ممکن است به دلیل ناراحتی از بیکاری بخواهید خود را پنهان کنید، اما این روش کارآمدی نیست. باید روابط خود را با دوستان و اساتید حفظ کنید. افرادی را در موقعیت ها ملاقات کنید. به دنبال راه هایی برای تعامل باشید. به بازار کار ملحق شوید. در سمینار های مرتبط حضور یابید. هدف اطمینان یافتن از برقراری ارتباط با افراد زیادی است. بازاریابی شیوه ای مطمئن برای شنیدن افتتاحیه های شغلی جدید، کارآموزی ها، آموزش ها و سایر وقایعی است که می تواند به شغل شما کمک کند.

  • تحصیل مجدد

این به این معنی نیست که باید دوباره به مدرسه بروید. این می تواند یک گزینه باشد؛ اما تنها گزینه موجود نیست. می توانید به سمینارها و آموزش ها بپیوندید. در حالی که به دنبال یافتن شغلی هستید مطمئن شوید مهارت های شما با گرفتن دوره های لازم زنگ نزنند. هدف شما ادامه برای بهبود یافتن باشد.

  • کسب و کار خود را بسازید

این گامی ریسک پذیر است اما اگر برنامه جامعی برای کسب و کار، دوستانی حامی و سرمایه کافی برای شروع دارید، چرا که نه؟ در واقع اگر حتی سرمایه هم نداشته باشید می توانید از کم شروع کنید (فروش آنلاین) یا وام سرمایه گذاری بگیرید. شیوه های بسیاری برای پیش بردن حرفه وجود دارد و همیشه استخدام تنها راه حل نیست.

  • سفر کنید

زمانی را برای استراحت کردن اختصاص دهید. زمانی که شغل خود را آغاز می کنید، دیگر خبری از داشتن تعطیلات واقعی نیست. از این زمان برای گسترش افق فکری خود استفاده کنید. در حقیقت ممکن است حتی در مکان هایی که هرگز انتظارش را نداشتید، برای مثال یک کشور خارجی، فرصت های شغلی بیابید.

  • گروه بندی مجدد

از این زمان برای بررسی نقاط قوت و ضعف خود بهره ببرید. اهداف و اینکه تا چه حد می خواهید شغل خود را پیش ببرید، شناسایی کنید. این فرصتی است برای در نظر گرفتن گزینه های مختلف و مواردی که برای پیشرفت به آن نیاز دارید. این بهترین زمان برای آماده کردن خود برای جهان پیش رو است.

مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور بدون مدرک زبان

وقتی در مورد تحصیل در خارج از کشور فکر می کنید، چه چیزی به ذهنتان خطور می کند؟ حدس بزنید… بله، درست است! نمرات آزمون مهارت در زبان. هنگامی که در مورد تحصیل در یک موسسه خارجی فکر می کنید، ابتدا حضور و شرکت در امتحاناتی مانند آیلتس و تافل به ذهنتان می آید. هر آزمون دیگری که توانایی دانشجوی بین المللی در خواندن، نوشتن و صحبت کردن در زبان انگلیسی را بسنجد، نیز می تواند باشد. علاوه بر این اگر بار اول قادر به شرکت در آزمون نباشید، نه تنها هزینه های بیشتری را باید بپردازید، بلکه وقت شما را نیز می گیرد. همچنین اطمینان از دریافت نمره قابل توجه در این آزمون ها برای گویندگان غیر بومی زبان انگلیسی چالش برانگیز است.

اگرچه نمرات آزمون های مهارت زبان به عنوان مهم ترین معیار انتخاب در دانشگاه های برتر در نظر گرفته می شود، اما مؤسساتی نیز وجود دارند که بدون در نظر گرفتن نمرات آزمون مهارت زبان پذیرش می دهند. دانشگاه های خوبی در انگلیس و اروپا هستند که بر اساس نمرات انگلیسی متقاضی در سطح مدرسه و مهارت آنان در زبان انگلیسی پذیرش می دهند. اگر دانشجو بخواهد بدون آیلتس در خارج تحصیل کند، باید به طور کامل شرایط مورد نیاز دانشگاه های کشور های مختلف را بررسی کند، این کار باعث می شود فرآیند بغرنج و پیچیده نباشد.

به غیر از این، دانشجو ها نیز می توانند دانشگاه مورد نظر خود را از کشورهایی مانند استرالیا، انگلیس، کانادا، آلمان و نروژ انتخاب کنند؛ زیرا بسیاری از دانشگاه ها در این کشور ها نیز بدون آیلتس و تافل پذیرش می دهند. دانشجوها برای این مورد نیاز به دوره مقدماتی دارند که معمولاً بین نه تا پانزده ماه به طول می انجامد. دانشجوها از طریق این برنامه برای دانشگاه هایی پذیرش می گیرند که کارنامه دبیرستان را به عنوان شاخصی برای پذیرش مستقیم نمی پذیرند. از این رو میتوان گفت مهاجرت تحصیلی به کانادا یک گزینه مناسب برای دانشجویان است.

همچنین بسیاری از دانشگاه ها در کانادا نیز آزمون مهارت زبان انگلیسی ندارند؛ در صورتی که متقاضی به مدت چهار سال یا بیشتر در جایی زندگی یا تحصیل کرده باشد که انگلیسی زبان اول آن کشور در نظر گرفته شود.

مزایا و معایب مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور

تحصیل در خارج از کشور شما را به آدم جالب تری تبدیل می کند! این یک کلیشه است ولی حقیقت این است که تحصیل در یک کشور دیگر افق های دید شما را گسترده تر می سازد. بودن در یک کشور خارجی و دیدن رویکردهای دیگر فرهنگ ها نسبت به زندگی باعث می شود که پیش فرض های ذهنی خودتان را به چالش بکشید و باعث می شود مسائل را از دید دیگری ببیند. تمامی این ها باعث می شود شما انسان پخته تر و روشن فکر تری شوید.

در رزومه یا CV شما حالت خوبی دارد! وقتی که شما در رزومه یا CV خود ذکر میکنید که مدتی را در خارج از کشور به تحصیل مشغول بوده اید، این دید را در کارفرمای شما ایجاد می کند که شما فرد سفر کرده و پخته ای هستید که فرهنگ ها و دیدگاه های مختلف را با دید باز می پذیرد. هم چنین این مسئله نشانگر توانایی شما برای مستقل زندگی کردن است و بیانگر این است که توانایی ها و مهارت های زبانی خوبی دارید.

فرصت های یادگیری بهتری خواهید داشت. تحصیل در خارج از کشور دسترسی به بهترین امکانات آموزشی در رشته تحصیلیتان را برای شما آسان تر میکند. چرا که شما این فرصت را خواهید داشت که در موسسات آموزشی برتر در دنیا ، در زمینه رشته تحصیلی خود پذیرش بگیرید و شما را به دانشگاه های نزدیک به محل زندگیتان محدود نمی کند.

شما را از «محدوده امن» خود خارج می کند. وقتی که شما به خارج از کشور سفر می کنید تا به تحصیل بپردازید، مجبور می شوید که مستقل زندگی کنید و به حمایت خانواده خود تکیه نکنید. در کشور مقصد، این خود شما هستید که باید با مسائل مختلف مواجه شوید و در موقعیت های متفاوت تصمیم بگیرید. این مسئله به شما فرصت رویارویی با مشکلات اجتماعی ای که ممکن است با آنها رو به رو شوید را می دهد و در نتیجه فرد با اعتماد به نفس تری خواهید شد. با این تجربه شما متوجه خواهید شد که بسیار بیشتر از چیزی که فکر می کردید توانایی دارید.

میتوانید یک شبکه از روابط اجتماعی با مردم کشور های مختلف دنیا داشته باشید! هنگام تحصیل ، نه تنها با افرادی که بومی کشور محل تحصیلتان هستند، بلکه با دانشجویان بین المللی دیگری که از سراسر دنیا در دانشگاه شما جمع شده اند ملاقات خواهید کرد و می توانید با آنها ارتباط برقرار کنید و دوستانی همیشگی برای یکدیگر باشید، دوستانی که می توانید هر وقت به کشور آنها سفر کردید آنها را ببینید.

مزایا و معایب مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور

معایب مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور

هزینه های بالا: معمولا، شهریه های دانشگاه ها، برای دانشجویان بین المللی بالاتر هستند. علاوه بر آن ممکن است به شما وام های دانشجویی ای که می توانستید در کشور محل زندگی خود به آنها دسترسی داشته باشید تعلق نگیرد. علاوه بر آن باید هزینه های زیادی را بابت زندگی و تحصیل در یک کشور دیگر بپردازید

خانواده شما، دلتنگتان خواهند شد: نه تنها ممکن است شما دلتان برا خانه خودتان تنگ شود، بلکه پدر و مادر و سایر اعضای خانواده تان ممکن است به سختی به دور بودن شما از خانه عادت کنند. اما اینکه به صورت جغرافیایی از یکدیگر دور هستید به این معنا نیست که نمیتوانید با یکدیگر در ارتباط باشید. برنامه ها و اپلیکیشن های برتر مربوط به تحصیل در خارج از کشور را دانلود کنید؛ این برنامه ها راه های خوبی برای در تماس بودن و به اشتراک گذاشتن تجاربتان در خارج از کشور با خانواده به شما ارائه می دهد.

موانع زبانی و فرهنگی: هرچند که تحصیل در خارج از کشور فرصت بسیار خوبی برای یادگیری زبان جدید به حساب می آید، ممکن است در ابتدا با مشکلات زبانی مواجه شوید. این مساله به خصوص در آغاز کارهایتان مثل باز کردن حساب بانکی و اجاره مسکن می تواند برای شما مشکل ساز و آزار دهنده باشد. علاوه بر آن ممکن است با مشکلات فرهنگی ای مثل مسائل دینی، نقش های جنسیتی، و یا تفاوت های ارتباطات مواجه شوید.

ریسک بالاتر: اگر به قدری بد شانس باشید که به این نتیجه برسید که رشته تحصیلیتان را دوست ندارید، یا درصورتی که با مشکلات شخصی مواجه شوید و مجبور شوید زودتر از موعد به کشور خود برگردید، زمان، تلاش، و هزینه های بسیار زیادی که در مقایسه با تحصیل در کشور محل زندگی خود متقبل شده اید را، هدر داده اید. بنابراین  در شرایط عادی و به صورت اجمالی، بهترین کار مشورت با افرادی است که در این زمینه تجربه دارند، ما در موسسه حقوقی میرداماد برای روشن سازی مسیر مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور در خدمت شما هستیم.

اسکرول به بالا