071-91009294  | 021-88724227  |

بهترین راه های اقامت و مهاجرت به آلمان | شرایط و قوانین

بهترین راه های اقامت و مهاجرت به آلمان | شرایط و قوانین

صفر تا صد مهاجرت به آلمان

مشاوره فوری و کاملا رایگان با برترین و مجرب ترین مشاوران در ایران

مشاوره رایگان فوری

مشاوره رایگان تهران

مشاوره رایگان شیراز

فرم ارزیابی رایگان

قصد مهاجرت به آلمان را دارید؛ اما نمی‌دانید از طریق چه راه‌هایی می‌توان به آلمان مهاجرت و ویزای این کشور را دریافت کرد؟ کشور آلمان یکی از بهترین کشورهای حال حاضر در قاره اروپاست که سالانه افراد زیادی به این کشور مهاجرت می‌کنند. نرخ بیکاری پایین، درآمد بالا، سطح بالای رفاه زندگی و اخذ اقامت آسان آلمان از جمله مواردی است که این کشور را نسبت به سایر کشورها متمایز کرده است و سبب افزایش متقاضیان مهاجرت المان شده است. ما در این مقاله قصد داریم شما را با مهاجرت آلمان، راه های مهاجرت به آلمان، تابعیت کشور آلمان، مزایای مهاجرت به آلمان و دیگر مسائل پیرامون مهاجرت به این کشور بپردازیم. 

مشاوره و وکیل مهاجرت به آلمان

تحصیل در آلمان

مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت تحصیلی به آلمان

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به آلمان

تحصیل پزشکی و دندان پزشکی در آلمان

هزینه های زندگی در آلمان

شهروندی و تابعیت آلمان

شرایط عمومی مهاجرت و اقامت کشور آلمان

شاید این سوال برای برخی پیش آید که ایا المان مهاجر ایرانی می پذیرد؟ و این که گرفتن اقامت المان چند سال طول میکشد؟ در پاسخ باید بگوییم بله؛ اما با داشتن شرایط خاص. مدت زمان اقامت هم بسته به روش مهاجرتی متفاوت است، اما عموما 4 تا 5 سال لازم است. در مورد شرایط اقامت در المان باید بگوییم که آلمان یکی از کشورهای حوزه شنگن است که از نظر اقتصادی و نرخ بیکاری جز بهترین کشورهای قاره سبز(اروپا) می‌باشد. بنابراین افراد زیادی در تلاشند که خود را به هر طریقی به این کشور برسانند و تابعیت آلمان را دریافت کنند. شرایط مهاجرت و قوانینی که آلمان برای مهاجران خارجی وضع کرده است بسیار پیچیده است به طوری که متقاضیان به تنهایی نمی‌توانند ویزای آلمان را دریافت کنند. قوانین کشورهای حوزه شنگن که همه کشورهای این حوزه باید از آن پیروی کنند، از جمله قوانین کشور آلمان است. راه های مهاجرت به آلمان زیاد است و متقاضیان از طریق یکی از این روش­ها می‌توانند به کشور آلمان مهاجرت کنند.

راه های مهاجرت به آلمان کدامند؟

کشور آلمان برای مهاجرت انتخابی عالی است و می توان گفت این کشور یکی از بهترین گزینه‌های مهاجرتی است که سالانه افراد زیادی به این کشور مهاجرت می‌کنند. راه هاي مهاجرت به المان متنوع و زیاد است؛ اما به دلیل تقاضای زیاد برای مهاجرت به این کشور، دولت آلمان سختگیری‌های زیادی در پذیرش مهاجران می‌کند و در کل شرایط مهاجرت کمی دشوار است. روش های مهاجرت به آلمان متعدد هستند و افراد بسته به شرایط خود می توانند آن ها را انتخاب کنند که به شرح زیر می باشند:

1.     مهاجرت تحصیلی به آلمان

2.     مهاجرت کاری به آلمان

3.     سرمایه گذاری در آلمان

4.     ثبت شرکت در آلمان

5.     مهاجرت از طریق آوسبیلدونگ آلمان

6.     مهاجرت از طریق تولد فرزند در آلمان

7.     مهاجرت از طریق ازدواج در آلمان

8.     مهاجرت از طریق پناهندگی در آلمان

مهاجرت آلمان از طریق تحصیل

یکی از روش های مهاجرت به آلمان مهاجرت از طریق تحصیل می باشد. آلمان یکی از بهترین کشورها برای تحصیل است؛ چرا که تحصیل در آلمان رایگان است و با کم‌ترین هزینه‌ متقاضیان می‌توانند مدرک دانشگاهیشان را دریافت کنند. از شرایط مهاجرت به المان برای تحصیل در دانشگاه‌های آلمان این است که دانشجو ملزم به گرفتن مدرک زبان آلمانی می باشد؛ چرا که بیشتر دوره‌های تحصیلی در این کشور به زبان آلمانی می‌باشند. پایین‌ترین سطح مدرک زبان آلمانی دانشجو باید B1 یا B2 باشد. امکان تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان وجود دارد؛ اما بیشتر دوره‌های تحصیلی به زبان انگلیسی رایگان نیستند و دانشجو باید شهریه پرداخت کند.

دانشگاه‌های آلمان مدارک آیلتس 6.5 به بالا و تافل را به عنوان مدارک زبان معتبر از دانشجو می‌پذیرند. بهترین رشته‌های تحصیلی برای تحصیل در آلمان پزشکی هستند؛ چرا که تحصیل به زبان آلمانی در رشته‌های علوم پزشکی تقریباً رایگان است. دانشگاه‌های آلمان از نظر کیفیت تحصیلی در رتبه‌های بالایی قرار دارند، به عنوان مثال دانشگاه مونیخ آلمان دارای رتبه 50 QS است. دانشجویان پس از تحصیل می‌توانند ویزای تحصیلیشان را به ویزای کار تبدیل کنند و پس از گذشت چند سال تابعیت آلمان را بدست آورند. تحصیلی یکی دیگر از راه های گرفتن اقامت دائم آلمان است که متقاضی به راحتی و با کم‌ترین هزینه ممکن می‌تواند آن را دریافت نماید.

ویزاهای اخذ شده


مهاجرت به کشور آلمان از طریق دوره های اوسبیلدونگ

دوره‌های تحصیلی اوسبیلدونگ یکی دیگر از راحت‌ترین راه‌های اخذ ویزای آلمان است که زیر شاخه مهاجرت تحصیلی به آلمان به شمار می‌آید. دولت آلمان از طریق این روش به کسانی که علاقه مند به تحصیل در آلمان هستند، ویزای این کشور را اعطا می‌کند. دوره‌های تحصیلی اوسبیلدونگ بیشتر به صورت کارآموزی است و دانشجو باید در کالج‌های کشور آلمان این دوره‌ها را بگذراند. هدف کشور آلمان از برگزاری چنین دوره‌هایی این است که توجه نیروی کار جوان را به سمت این کشور جذب کند. افراد با شرکت در این دوره‌های که به دو صورت تئوری و عملی برگزار می‌شود، می‌تواند به راحتی پس از اتمام تحصیلاتش در آلمان مشغول به کار شود.

اخذ ویزای آلمان از طریق شرکت در دوره های اوسبیلدونگ

مهاجرت به المان از طریق کار

از دیگر روش های اخذ اقامت آلمان، مهاجرت کاری به آلمان می باشد که یکی از بهترین گزینه‌ها برای متقاضیان کار در کشورهای خارجی است؛ چرا که این کشور دارای اقتصادی پویا و نرخ بیکاری پایینی است. برای این منظور افراد باید شرایط مهاجرت ب آلمان را داشته باشند. افراد به راحتی می‌توانند در آلمان با توجه به حرفه‌ای که در آن تخصص دارند، مشغول به کار شوند. متقاضیان کار در آلمان می‌توانند از طریق یکی از دو راه مهاجرتی بلو کارت یا ویزای جستجوی کار آلمان را دریافت نمایند. در ادامه شما را با این دو روش مهاجرتی بیشتر آشنا خواهیم کرد.

مهاجرت کاری به آلمان از طریق ویزای بلوکارت

 بلو کارت یا کارت آبی مختص افرادی است که خارج از اتحادیه اروپا زندگی می‌کنند و قصد کار در کشور آلمان را دارند. افرادی که دارای مدارک تحصیلی بالا(دانشگاهی یا ارشد) در حرفه کاریشان هستند، می‌توانند بلو کارت را دریافت نمایند. متقاضی می‌تواند در یکی از تخصص‌های مهندسی جوش، برق، ساختمان، کامپیوتر، فناوری فلزی و غیره به دنبال کار در آلمان بگردد. برای پیدا کردن کار باید رزومه خوبی را برای کارفرماهای کشور آلمان ارسال نمایید. حداقل حقوق سالیانه‌ای که متقاضی ویزای بلو کارت باید داشته باشد برابر است با 56.400 یورو که این رقم با توجه به تخصص، حرفه و تجربه شما متغیر خواهد بود.

مهاجرت کاری به آلمان از طریق جاب آفر

یکی از راهای مهاجرت به المان از طریق کار اخذ ویزای جاب آفر می باشد. شرکت‌ها و کارفرماهای آلمان برای جذب نیروی خارجی باید آگهی جذب نیروی کار را به مدت 6 ماه در این کشور توزیع کنند. اگهی استخدام نیروی کار را باید 3 ماه در آلمان و 3 ماه در اتحادیه اروپا آگهی شود؛ اگر در این مدت زمان شخصی پیدا نشد که توانایی انجام آن کار را داشته باشد، متقاضیان خارج از اتحادیه اروپا می‌توانند برای آن کار فرم درخواست اقامت آلمان را پر کنند. ویزایی که متقاضی از سفارت آلمان دریافت می‌کند، 4 ساله است که ممکن است با توجه به مدت زمان عقد قرارداد کاری زمان ویزای متقاضی نیز کمتر شود.

 ویزای کاری به متقاضی این قابلیت را می‌دهد تا اعضای خانواده‌اش نظیر همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را به آلمان ببرد. متقاضیانی که دارای ویزای کاری می‌باشند، می‌توانند پس از گذشت 33 ماه از زمان قرارداد کاریشان، درخواست اخذ اقامت دائم آلمان را ثبت کنند. مدت زمان اجازه درخواست اخذ اقامت دائم آلمان برای کسانی که دارای مدرک زبان سطح B1 هستند به 21 ماه کاهش می‌یابد. شرایط گرفتن ویزای کاری برای هر سال متفاوت است که توسط اداره مهاجرت آلمان اعلام می‌گردد. شما می‌توانید با استفاده از ویزای کاری که یکی از راه های گرفتن اقامت دائم آلمان است، به آلمان مهاجرت کنید و اقامت و پاسپورت آن را برای خود و اعضای خانواده‌تان دریافت نمایید.

برترین کشورها برای مهاجرت